Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy átalussza...

Mit jelent az, hogy átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
Részemről nem világos, hogy ez arra vonatkozik, eszik-e még éjszaka, vagy arra, hogy mondjuk este 10-től reggel 7-ig 2-3 etetéssel ugyan, de alszik, nincs aktív periódusa.
2021. máj. 26. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Amikor már nem is eszik.
2021. máj. 26. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki másképp értelmezi. Nekem az az átaludt éjszaka, mikor ténylegesen nem kel fel, nem kell menni hozzá. Másfél éves korától van ilyen. 9kor elalszik és reggel 7ig semmi hangja. De még most sem minden éjszaka
2021. máj. 26. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor este leteszed és reggelig hangját nem hallod.

Ha eszik éjjel, akkor nem alussza át az éjszakát.

2021. máj. 26. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt elég sokféle véleményt olvashatsz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altat..

2021. máj. 26. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is az, ha leteszem és reggel kel fel legközelebb.

Viszont van 2 határeset, pl nálunk gyakori, hogy leteszem este 8-kor és 5-kor felkel, eszik, de még visszaszundizik 6-ig. Én ezt átaludt éjszakának veszem, mivel 9 órát átaludt, 5-kor meg már hajnalodik. Illetve ma hajnalban felült, és át kellett menjek cumit adni neki.

2021. máj. 26. 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Leteszem este fél 8-kor és reggel fél 7-kor kel. Közben nem ébred, nem eszik. Nálunk ilyen az átaludt éjszaka.
2021. máj. 26. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt jelenti mint a többieknek. Este elalszik, reggel kel. Közben nincs cumi visszaadás, hát simogatás, evés-ivás.
2021. máj. 26. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha estétől reggelig nem kell menni hozzà, mert alszik.

Azt èn àtalvádnak veszem, ha 5-6-kor kel aztán mègis visszaalszik.

Azt nem, amikor 3-kor kel,igaz nem kellek hozzá.. magától visszaalszik, csak hallom, hogy megébredt és iszik pl.

3 éves lányom most jutott el ide

2021. máj. 26. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Este 9-kor leteszem őket és reggel 8-ig egy hangjukat sem hallom, részemről ez. 6 és 8 hetes koruk óta így nyomják, végtelenül hálád vagyok nekik ezért. 😊
2021. máj. 26. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Részemről is az az átaludt éjszaka, ha nem kel fel, csak reggel/hajnalban. Lányomnál 3 hónaposan következett ez be, este leraktam reggel kelt, én is át tudtam aludni az éjszakát mellette. Fiam fél éves, 3-4 körül felkel enni, utána alszik is vissza. De rá nem mondom, hogy átalussza az éjszakát, hiába kb. 10 perc az etetés, hiszem kelni kell hozzá.
2021. máj. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!