Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mentek orvoshoz, ha...

Hogy mentek orvoshoz, ha otthon vagytok a gyerekkel?

Figyelt kérdés
El kellene mennem pajzsmirigy dokihoz. De csak aznap rendel, amikor férjem bejár dolgozni, akkor van nekik nagy meeting minden héten. Mindenki dolgozik akkor a családból. 15 hónapos a lányom. Ti csináltok olyat, hogy beviszitek a rendelésre? Vagy hogy oldjátok meg?
2021. máj. 25. 12:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Párom szerencsére rugalmas beosztásban dolgozik, így meg tudja oldani, hogy szakot cserél. De volt olyan, hogy barátnőmet kértem meg, hogy vigyázzon a lányomra. De nem vittem soha orvoshoz, ha nekem kellett mennem, 2 percet nem bír megmaradni, és a rendelőbe nem is szokták beengedni a gyerekeket. Ezért amikor terhes voltam a kicsivel is meg kellett oldanom a felvigyázást.
2021. máj. 25. 16:50
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem hiszem el, hogy a ferjednek nincs szabija, vagy 1 nap nem tud bemenni. Ennyire lehetne fontos a felesége...
2021. máj. 25. 18:46
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Én tüdőszűrőre pl vittem magammal, az asszisztens foglalkozott vele addig. De amúgy elég kellemetlen. Babysitter? Még fogorvoshoz jártam hetekig az jött.
2021. máj. 25. 18:55
 24/24 anonim ***** válasza:
91%

Bizony arra

Ez van....

Ilyen sosem volt, hogy ne tudtam volna megoldani az elhelyezésüket..

Ráadásul ma mèg haláleset is törtènt a csalàdban, tiszta káosz.

Egyébként mennyiben más, mint akàrmilyen más mint olyan helyre vinni őket, ahol mondjuk egyszerre 20 ember vagy annál több tartózkodik???

Mindenki 2. alkalomra megy.

80%-ban “védett” (állítólag)

A nagy fegyelmezett, türelmes.

A kicsit pedig hordozom majd háton.. karját lefogom az oltás alatt.

Ennyi..

Másik remény, hogy apu vagy a férjem utazását lemondják a cégüknél, vagy anyukám orvosi beavatkozását elhalasztják..

2021. máj. 25. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!