Hogy mentek orvoshoz, ha otthon vagytok a gyerekkel?
Figyelt kérdés
El kellene mennem pajzsmirigy dokihoz. De csak aznap rendel, amikor férjem bejár dolgozni, akkor van nekik nagy meeting minden héten. Mindenki dolgozik akkor a családból. 15 hónapos a lányom. Ti csináltok olyat, hogy beviszitek a rendelésre? Vagy hogy oldjátok meg?2021. máj. 25. 12:15
1/24 anonim válasza:
Ha kislányod tud pár percig nyugton ülni, míg a vizsgálat zajlik, akkor elvinném.
2/24 anonim válasza:
Nálunk van a városban alkalmi gyerekfelügyelet. Nálatok nincs ilyenre lehetőség?
3/24 anonim válasza:
Úgy, hogy a férjem szól, hogy orvoshoz megyek és NEM tud bemenni, vagy később megy be, hamarabb jön el akkor os ha meeting van 1x tudják hiányolni.
4/24 anonim válasza:
Elvinném magammal. Volt amikor el is kellett vinnem. Ugyanilyen kicsi volt. Mondjuk minket előrevett a doki mert látta, hogy kisgyerekkel vagyok.
7/24 anonim válasza:
-keresnék egy barátnőt, aki el tudna jönni velem és addig vigyáz rá
-bevinném magammal
-megkérném a férjem, hogy segítsen megoldani, hogy eljussak dokihoz
-nagyon max bébiszitter arra az 1-2 órára (nem tudom mennyi idő)
8/24 anonim válasza:
Nekem pm túlműködésem volt, havonta mentem endokrinológushoz, aki megnézte a vérvételi eredményemet és felírta a gyógyszert, kb. 3 perc volt, ha neked is hasonló, akkor simán be lehet vinni a babát.
9/24 anonim válasza:
Nekem pl ma a férjem később megy be éjszakára dolgozni, mert mennem kell kontroll vizsgálatra 16:10-re.
Szólt benn a munkahelyén. Ennyi.
10/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most kezd újra bejárni, eddig homeoffice volt. Mostantól minden szerdán be kell mennie Pestre (másfél óra út), nekem meg minden dokim szerdán rendel, mindkét kórház fél óra autóútra van... Mell UH-ra is mennem kell, az is szerdán lesz... Huhh. :( és emelletr a gyerekorvos is szerdán oltja a lányomat... De oda el tudok menni vele kettesben.
2021. máj. 25. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!