Hogy néz ki így nyáron egy napotok ovis gyerekkel otthon?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 16:17
1/3 A kérdező kommentje:
Délelőtt még jobban el is telik. Boltba sétálunk, főzünk együtt. Délután kel 3 körül. Játszótér, medence, itthon játék bent, kint. Strand heti 1x.De már sokat unatkozik. Faluban lakunk és férjem az autóval jár dolgozni így helyben van csak lehetőség hétköznap. Tesója nincs. 4 éves kisfiú.
2020. júl. 23. 16:24
2/3 anonim válasza:
Oviba jár vagy táborba, én meg dolgozom.
3/3 anonim válasza:
Mi a héten kezdtük az itthonlétet, eddig dolgoztam. Hasolóan telik, mint nálatok, délelőtt vásárolunk, főzünk, csak az én fiam már nem alszik délután. Nekem van kocsim, de vonatozni is szoktunk néha, mert szereti. Illetve ha muszáj lenne, simán buszoznék is vele.
Nálunk még nincs unatkozás. Keress másik kisgyereket, akivel tud játszani, pl estefelé pár órára. Vagy kérdezd meg az oviban, nem viheted-e be néha délelőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!