Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után mikor alakult ki...

Császár után mikor alakult ki a kötődés?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 08:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hónapok kellettek. Pedig lombikkal fogant, nagyon várt baba volt. Mégis olyan arculcsapásként éltem meg az első fél évet, hogy nehéz volt a kötődést megélni. Akkor ment már amikor vele is könnyebb lett, pontosabban én is belejöttem, kialakultak a közös szokásaink, elkezdtem megismerni a személyiségét.
2021. máj. 25. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
2 éves kora után, inkább 2.5
2021. máj. 25. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Bár még nem éltem át, most kezdtünk bele a babaprojectbe, ezért olvasgatok itt sokat a témában, és beszélgetek olyan barátokkal, akiknek már van babájuk. Ők azt mondták erre, hogy egyáltalán nem olyan mint a filmekben, örömkönny hullajtós, világ legjobb érzése, erre készüljek fel... gyakorlatilag egy idegen emberkét kapsz a kezedbe, aztán nesze kezdjél vele valamit. Utána 2-3 hónap volt mire kialakult nekik függetlenül a természetes vagy a császáros szüléstől.
2021. máj. 25. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is azonnal. Ezzel nyilván nem leszólni szeretnék másokat meg semmi, nem mindenkinél ugyanolyan, nem mindneki éli meg ugyanúgy. Nálam is apa kapta meg először, utána az őrzőben rám tették és úgy maradtunk amíg fel nem allítottak először. Pedig szr volt amikor ment ki az érzéstelenítő. Csak fürdéskor vitték el. No, de már a kórházban magam mellett kellett altatni és a wc-re is lopakodnom kellett. Azóta se tehettem le, pedig elmúlt két éves. 1 éves koráig csak rajtam aludt. Nálunk ilyen a helyzet. Másnál meg nem.
2021. máj. 25. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam 5-6 hónap volt.
2021. máj. 25. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolom ez egyén függő. Ugyan úgy mint ahogy minden terhesség más és más.

Az első pcs volt. A lányomat kb 2 órával műtét után kaptam meg.

A kötődés meg volt azonnal.

Hónapokig kűzdöttünk (nagyon sírós baba volt) ennek ellenére még akkor is hiányzott, ha orvoshoz mentem.

Az ikreket sürg császár után. 24 órával láttam, PICcen voltak 1 hétig, akkor csak napi 4 alkalommal mehettem hozzájuk.

Az onnantól éreztem h megőrülök a hiányuktól, mikor kevehettem őket az inkubátorból. Ez a 3.nap volt.

Tehát magában a császár nem hinném h befolyásolja ezt.

Összetettebb dologról van szó.

Azt pedig nem értem h miért fáj az valakinek (miért érzi dicsekvésnek) ha ez az első pillanattól megvan.

Ez olyan mint az átaludt éjszaka. Van aki mázlis, van aki csak évek múltán tapasztalhatja meg milyen jó is az

2021. máj. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!