Anyuka szeretnék lenni, de nem vágyom párkapcsolatra. Idióta lennék?
25 éves nő vagyok. Eddig volt több kapcsolatom, mindegyik rosszul végződött. Kicsit elegem lett. Nem vágyok férfira, már nem is tudok úgy nézni rájuk mint régen. Ha tetszik is valaki, mindig rágondolok, hogy hagyjam a fenébe ez is csak ember....
Viszont nagyon vágyok egy babára. Fel tudnám egyedül is nevelni, de nem akarok örökbefogadni. Én szeretném megszülni. Van erre lehetőség? Nyilván nem várom el egy férfitól se, hogy semmi alapon csináljon nekem gyereket. Meg ilyen esetben az apa is elég sokszor akarja tartani a kapcsolatot és satöbbi. Mik a feltételei annak, hogy spermabankból legyen egy babám?
Elvált szülők gyereke vagyok, egyik oldalról születésem óta nincs semmiféle kontaktom, és jelentem, élek.
Nem hagyhattam a kérdezőt abban a hitben hogy rossz dolog amire vágyik.
Semmi baj nincsen az egyszülős családmodellel, /habár én a saját életemben nem tudnám elképzelni, hogy a párom nélkül vállalnék gyereket./
Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné.
Elvált szülők gyereke vagyok, bár ne lett volna apámmal semmiféle kontaktom.
Egyedül nevelem a lányom, nincs semmilyen kapcsolata az apjával.
Tudnia kell a kérdezőnek, hogy nehéz és ijesztő. Nem azok miatt, ami miatt a legtöbben gondolnák. Azért ijesztő, mert soha senkinek nem lesz olyan fontos a gyereked, mint neked. A gondolat, hogy csak te vagy, bármi történhet.. Komolyan bele se merek gondolni. Illetve nincs, akivel megoszd a dolgokat, az örömöd, a bánatod, más nem fogja átérezni, mert nem olyan a viszonya a gyerekeddel, mint neked. És nem is fog annyira érdekelni mást, még a sorstársakat se. Illetve nehéz anyagilag, ép ésszel kibírni évekig, hogy csak te vagy, ugrani kell, nehéz munkát vállalni, folyton beteg, nem tudsz mellette dolgozni, többet vagy nélküle, mint szeretnél, vagy többet vagy vele, mint egészséges lenne..Hogy nincs két perc nyugid, hogy valaki figyeljen rá a kádban, mert leég a kaja, vagy épp kopogtak az ajtón, nem hagyhatod ott..
Nehéz. Tényleg nagyon nehéz, 25 évesen direkt, mikor még meg sem fogant a kicsi.. van jó 10 éved arra, hogy beüssön a szerelem. Sok dologgal sokkal könnyebb egyedül, de az a kevés, amivel nehezebb, azok nagyon súlyos dolgok.
6
Azért ez a pasival szemben elég etikátlan
Mond már mért, soha senki nem tudta meg lehet még anyuka sem.
A tesómat behúzták de a csaj mondta semmi igénye nincs csak a nevét adja 20 éve nincs semmi kapcsolata a gyerekkel.
3,
"Semmi baj nincsen az egyszülős családmodellel, /habár én a saját életemben nem tudnám elképzelni, hogy a párom nélkül vállalnék gyereket./"
Tehát te a saját életedben valamiért nem tudnád elképzelni, hogy a párod ne legyen veled ebben a dologban, de egy random gyereknek ettől még nyugodtan azt kívánod, hogy neki legyen csak jó ez, hogy nincsen apukája, hiszen semmi baj nincsen ezzel...
Úgy gondolom, hogy nem kell különösebben vájt szeműnek lenni ahhoz, hogy valaki meglássa a hasonló vélemények tekintetében, hogy kilóg a lóláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!