Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babával, gyerekkel való...

Babával, gyerekkel való fürdésről és szájrapusziról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Egyik kedvenc gyerekkori emlékeim közé tartozik, mikor apukámmal vagy anyukámmal fürödtem együtt. Nagy habokat csináltunk, locsoltuk egymásra a vizet, "barbiztunk" a tusfürdőkkel. Semmi negatív töltete nem volt ezeknek.

Szoktam együtt fürdeni a lányommal és kisebb korában szájra puszit is kapott.

2021. máj. 16. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk van szájra puszi, nem tudom mért vagy, hogy alakult imádom, de tusom, hogy elmúlik majd.

A lányommal is volt nem tudom kb ovis korától nincs 21 éves.

Én szoktam vele fürödni, (nem a 21 évessel 😂😂 hanem a kicsivel) én előtte megfürdöm és utána engedek tiszta vizet, abban fürdetem meg.

Amikor kicsi voltam anyulámmal szerettem fürdeni, meg a bátyámmal ő gatyában volt, mert 11 év van köztünk, azt is nagyon szerettem vele lehetett baromkodni.

2021. máj. 16. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Sosem fürdenék vele, nem értem mi ebben a jó. Fürdőbe, strandra rendszeresen járunk, nyáron itthon medencézünk, ott kiéljük ezt, nem kell ilyen megoldás.

A szájra puszi meg nem értem miért jó a SZÜLŐNEK. Mert a gyereknek biztosan nem. 🤦🏼‍♀️

2021. máj. 16. 23:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kádunk van, inkább egymás után fürödtünk ugyanabban a vízben(ha ő fürdött utánam, még tölthetett bele rengeteg vizet, de együtt is jó, csak gyorsan ki kellett pattanni, mikor belepisilt:) Spórolsz a vízen, illetve tudsz vele játszani, tanítani a hajmosást(ő neked), illetve fröcskölni, mosakodást tanítani, utánzás.. Egyébként egyedül fürdeni sokkal jobb, szóval nálunk sem volt favorit, de párszor előfordult, nem gondolom, hogy rosszabb, mint medencébe vinni, mert oké, hogy ott több a víz, de egész más van benne, mint a kettőtök bacijai. Tóban meg pláne, ott úszó székletek is vannak, meg rothadó teteme mindenféle elhullott állatnak, továbbá minden élőlény beleürít abba a vízbe. (nem szeretem az élővizet)

Inkább velem(egészséges vagyok) ázzon kevés vízben, mint a hüvely vagy lábgombás, ilyen olyan herpeszes, bőrbetegséges, nemibajos akármilyen fertőzéses emberekkel több vízben. Mellesleg ha választani lehet a saját gyerekem pisije és random felnőtt pisije, vagy más gyerekek pisijei közt(ugyanis medencébe rengetegen pisilnek, már eleve az úszópelus nem fogja meg a pisit, de sok idős sem tudja/akarja visszatartani), akkor inkább a gyerekem pisije.

Szájra puszi soha, semmilyen körülmények közt sem, a gyerekem szája (szerintem) intim terület és örülnék, ha ő is így érezné. Tehát ahogy igyekszem a fontos helyzeteket leszámítva(pelenkázás) elkerülni az alsó intim részeit, úgy a felső intim részeit is max akkor érintem, ha muszáj. Mondjuk gyógyszer beadásnál, fogmosásnál, meg ilyenek. Teljesen elfogadhatatlannak tartom a gyerekkel csókolózást(ismerek ilyen szülőt).

2021. máj. 17. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem puszilom szájon, mert én ilyesmit a párommal csinálok és nem is fürdök vele együtt, nem tartanám higiénikusnak, ő is belepisilhet/belekakilhat, és nekem is lehet éppen sz@ros a hátsóm. Amúgy is 99 %-ban zuhanyozni szoktam, ha véletlenül mégis fürdök, azt eleve pihenés, relaxálás miatt teszem.
2021. máj. 17. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Gyerekkel fürdeni?? Atya világ,milyen abberáltak vannak.Na akinek a férje meg a fiával tusol is debil,a fej pont f@$z magasságban van....jó mók 🤮🤮🤮🤮 eszembe nem jutna,de lány gyerekkel meg pláne nem, f@$z áztatta vízzel mosni a gyereket.... Meztelenkednek a gyerekek előtt...

Proli magyarok

2023. aug. 18. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!