Szájon puszilós anyukák, miért pont a gyerek száját puszilgatjátok?
Igazából csak kíváncsi vagyok a dolog hátterére, mert nekem valahogy nagyon fura és ízléstelen, mikor valaki a babája/kisgyereke száját puszilgatja, de tudom, hogy sok családban ez a megszokott viselkedés, és ott nyilván természetesként tekintenek erre a szokásra.
Szóval, mi az oka annak, hogy pont a száján akarjátok megpuszilni a gyereketeket, nem a kis fején, arcán, vállán, valahol máshol, hanem kifejezetten arra éreztek késztetést, hogy az ajkait pusziljátok meg?
Persze, most nem arról beszélek, mikor véletlenül odacsúszik egy puszi vagy a gyerek pont úgy fordítja oda a fejét, hanem mikor tudatosan pusziljátok meg a száján és ezt is tanítjátok neki. Más is szájon puszilhatja, rokonok és ismerősök? Vagy ha ez nem fura dolog, akkor miben más, ha rokon puszilja szájon a gyereket?
Megjegyzem, nyilván nem hiszem, hogy bárki pedofil hajlamok miatt csókolgatná szájon a gyerekét, csak nem értem, hogy miközben ez bizonyos szempontból szexuális terület, és az ember nem is puszilgat általában senkit szájon, csak a férjét, akkor miért érzi úgy valaki, hogy neki a gyereket is ott kell megpuszilnia? Miért nem jó máshol?
Jó kérdés. Én se értettem soha, bár tény, ami tény, a szájon csókolás nem volt mindig csakis romantikus jelentésű a történelemben.
Az én anyukám nem ilyen, de a nagynéném igen. Engem is, unokatesóimat is meg szokott puszilni szájon is. Már megszoktuk, nem tartjuk furának.
Igazából úgy érzem, hogy csak a *csókolózás* az, amit egyedül szeretőnek ad az ember. Attól, hogy anyukám és a barátom is szeret homlokon csókolni, még nem lesz fura a gesztus. Szerintem ezt a szájra puszira is ki lehet terjeszteni.
Szálljatok már le a másikról. Csináld úgy,ahogy neked jó. Más meg csinálja úgy, ahogy neki. Tényleg nem találtok jobb elfoglaltságot,mint mások életével,szokásaival törödni?
Én sem puszilom szájon. Tessék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!