Mit tegyek, hogy ne csak a jog, hanem a kötelesség is egyforma legyen?
Én ápolom, ha beteg, én intézem az ügyeit, én hozom-viszem az óvodába, én megyek szülőire, én foglalkozok vele, én megyek el vele vásárolni.
Ő meg csak annyit csinál, hogy hétvégén elviszi fagyizni, autózni, vagy játszóterezni. Mondván hogy ugyanannyi joga van a gyerekéhez, mint nekem. Én vagyok a rossz zsaru, mert fejlesztésre kell vinnem és emiatt nem játszhat a barátaival hetente 5 napból 2x. Én vagyok a rossz zsaru, mert nem viszem el a Balatonhoz 10 napra. Én vagyok a rossz zsaru, mert nem hagyom, hogy délig aludjon. Ő a jó, mert elviszi 10 napra a Balatonra. Ő a jó, mert megenged neki mindent. Mindem ostor rajtam csattan, mert neki jogai vannak. Csak ugyanannyi joghoz ugyanannyi kötelesség párosul. Mit tegyek? Szeretnék már én is hétvégi anyuka lenni, nem a gyerekkel vesződni folyamatosan. Úgy lenne igazságos, hogy amiért 5 évig én voltam vele, 5 évig minden sz^rt én viseltem el, így 5 évig most ő jön és én leszek hétvégi anyuka.
Mert gondolod az apja kapkod majd a gyerek után h ő nevelje
Neki ez tök kényelmes!
Nem fogja ezt csak úgy eldobni azért h minden felelősség, nevelés, és a kellemetlenségek ezek után őt terheljék
Semmit. Így jártál. Lehet kérvényezni a gyermekelehyezes megváltoztatását, de esetedben csak akkor van értelme, ha apuka akarja, hogy nala legyen a gyerek.
Vigasztaljon a tudat, hogy vannak, akiknél apuka magasról xarik a gyeerekre minden téren.
Mi ugyan együtt vagyunk, de egyetértek azzal a hozzászólóval, aki írta, hogy a gyereke a rossz zsaruhoz húz jobban. Ez nálunk is így van.
Most ki vagy bukva, de gondolj bele, akarnád, hogy csak néha hétvégente láthasd?
Lazíts kicsit, míg a Balcsin lesz! 😉
"....az év többi napján meg szopom a f.szt velem..."
Bakker, ha ekkora nyűg a gyereked, add örökbe.
Próbáld meg beiktatni hogy hordozza ő is fejlesztésre stb.
Amugy fasza h gyt 15ezer de trambulinra telik neki. Undorito az ilyen apa..
17
Ahhoz előbb kéne olyanskinek gusztusa lenne alájuk rakni de az is misdion impossible.
17!
De. Nevelek. Egyedül. Nem 5 éve, majd' 18 éve az apja nélkül. Mégsem mondom, hogy xopom vele a faxt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!