Daniella,Dominika nevekről mi a vèleményetek?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyen nevűt?
Adnátok?
2021. máj. 14. 11:05
1/16 anonim válasza:
Több ilyen nevű ismerősöm is van, szerintem szép nevek (és a lányok is szépek :D)
2/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek és még van egy Dominika nevű ismerősöm is, akihez rossz emlékek fűznek.
3/16 anonim válasza:
semmiképpen se adnám egyiket se
4/16 anonim válasza:
Nekem a Dominika nagyon nem tetszik, a Daniella viszont szép, de nem adnám mert más nevek jobban tetszenek, viszont ha másnál hallom tetszik.
5/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Ezeket túlságosan férfi nevekhez kötöm.
Dominik és Dániel túl gyakori és divatos férfinév.
6/16 anonim válasza:
A Dominika nagyon nem tetszik, a fiú párja sem. A Daniella szép, de nem adnám egyiket se, mert vannak, amik jobban bejönnek.
7/16 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. Szerintem nagyon gáz férfi névből képzett nőit adni. Pl. Andrea, Gabriella. Első dolgom lenne nevet változtatni felnőttként.
8/16 anonim válasza:
Na a gyakori összes Dominikája és Daniellája jött lepontozni :D
Nekem egyik se tetszik, túl csicsásak, hercegnősek, főleg a Daniella (és még a Donatellára is emlékeztet)
9/16 anonim válasza:
#8 Itt most nincs jó válasz, azt is lepontozták akinek tetszik, azt is akinek nem :DD
10/16 anonim válasza:
Én Dominika vagyok. Nagyon szeretem a nevem. Tény hogy ahol én laktam(8000fős kisváros) rajtam kívűl csak 2 Dominika volt.
Akik azt mondják hogy szerintük fiús azoknak üzenem hogy csak szerintük.
Nekem csak annyi bajom van vele hogy hosszú, a családnevem is na meg van 2. nevem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!