Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 èves mellett mennyit...

1,5 èves mellett mennyit tudsz aludni?

Figyelt kérdés
Èjjel mennyit tudsz aludni mellette összesen? Ebből hàny òra egyhuzamban? Elegendőnek èrzed?
2021. máj. 12. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9es vagyok

Bnőm elég nehezen viseli, de ő olyan típus aki elfogadja, hogy most ez van.

Mellette amúgy még van 2 kisgyereke is.

Őt annyi zavarja, hogy nincs nagyon magára ideje, akkor se, ha felel mondjuk 5kor,mert szinte azonnal ébred vele a kisfia estére meg kidől, hogy például 9kor még belekezdjen egy filmbe

2021. máj. 12. 14:21
 12/12 A kérdező kommentje:

1,5 evesen 21-6 között aludt, 5-6x kelt, 5 òràkat aludtam rèszletekben. Kivoltam :D

Most 20 hòs, de pàr hete egyik napròl a màsikra 1x kel csak. Persze nèha van, hogy sokat forgolòdik.

Elkeztem olvasni az itteni vàlaszokat, aztàn abbahagytam :D a környezetemben is csak èjszakàt alvò babàk vannak, nem.is beszèlek màr erről

Kitartàst :)

2021. jún. 17. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!