Hogyan jut időtök mindenre olyan gyerkőc mellett, akire folyamatosan oda kell figyelni?
Nálam mindig megsínyli valami. A gyerekekkel töltött idő rovására nem fogok semmit bepótolni, mert a tesó miatt amúgy is elhanyagolva érzik magukat, így viszont sokszor elúszok a háztartással, a kerttel stb. Kinek mi vált be? A legkisebbnek folyton a nyomában kell lennem, mert félelemérzet nélkül a legvadabb dolgokat képes megcsinálni. A testvérei is odafigyelnek rá, de nem az ő feladatuk a tesó őrzése.
Próbálom bevonni a tennivalókba, de csak azt és úgy csinálja ahogy akarja. Próbálom számára kedves feladatokkal lekötni, de ez sem tart tovább pár percnél. Mindig mindent félbe kell hagynom. Sajnos reményem sem sok van arra, hogy ez valaha változna, tehát így kellene valahogy boldogulnunk.
Kinek mi vált be?
Na ezért nem kelle ennyi gyereket szülni 🤷♀️
Illetve nem csak egyedül vállaltad. Apuka?!
Nekem 2 kicsi van, fél és 3évesek.
Mégis simán megy minden. A nagyot bevonom, a kicsit meg magamra kötöm...
Csináljatok az udvaron egy lekerített részt benne biztonságos jatekokkal. Akkor félre nézhetsz néha :)
Nalunk kis keritessel elkeritettunk egy részt benne házikó, homokozó kisasztal. Nem akartam egész nyáron elszedulni, hogy jarkalok utana
Mondjuk apuka dolgozik nem?? Te nagyon okos. Vagy van olyan, ahol sajnos elhunyt. Vagy ezer más ok, nem mindenkinek beidomitott otthonülő a parja, van ám sok munka amit hazon kívül kell intézni. Én parom pl 3 hetes képzésen van mert kutyás rendőr és lesz dolguk juniusban. Ha itthon van, sokszor másik városban csinalja a lakását, mert eladja. Ugyhogy fogd be.
Fa**nak itelkezel ahelyett hogy gondolkoznal.
A férjem is segít amiben tud, de dogoznia kell, hogy megéljünk. Én gyod-on vagyok a kicsivel.
Mi sem így terveztük, de ez van, ebből kell a legjobbat kihozni. Lehet, hogy később javul a helyzet, de esetében ehhez a változáshoz éveknek kell eltelni. Az a baj, hogy mászni szuperül tud, neki a 2m kerítés nem akadály és szökni is szeret... Nem lehet egyedül hagyni. Ő 3 emberes gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!