Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan jut időtök mindenre...

Hogyan jut időtök mindenre olyan gyerkőc mellett, akire folyamatosan oda kell figyelni?

Figyelt kérdés

Nálam mindig megsínyli valami. A gyerekekkel töltött idő rovására nem fogok semmit bepótolni, mert a tesó miatt amúgy is elhanyagolva érzik magukat, így viszont sokszor elúszok a háztartással, a kerttel stb. Kinek mi vált be? A legkisebbnek folyton a nyomában kell lennem, mert félelemérzet nélkül a legvadabb dolgokat képes megcsinálni. A testvérei is odafigyelnek rá, de nem az ő feladatuk a tesó őrzése.

Próbálom bevonni a tennivalókba, de csak azt és úgy csinálja ahogy akarja. Próbálom számára kedves feladatokkal lekötni, de ez sem tart tovább pár percnél. Mindig mindent félbe kell hagynom. Sajnos reményem sem sok van arra, hogy ez valaha változna, tehát így kellene valahogy boldogulnunk.

Kinek mi vált be?

2021. ápr. 26. 07:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
30%

Na ezért nem kelle ennyi gyereket szülni 🤷‍♀️

Illetve nem csak egyedül vállaltad. Apuka?!

Nekem 2 kicsi van, fél és 3évesek.

Mégis simán megy minden. A nagyot bevonom, a kicsit meg magamra kötöm...

2021. ápr. 26. 07:33
 2/32 anonim ***** válasza:
56%
Ezért van egy gyerekem. Ez a megoldás 🤷‍♀️😆
2021. ápr. 26. 07:34
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Hú hát többedik gyereknek kikapni ilyet szar lehet. Az én fiam is ilyen de ő egyedül van. Én úgy szoktam, higy csinálom a dolgom, ha jön bevonom (akkor is ha rosszul csinálja, esetleg hátráltat kicsit) ha nem akkor meg naaaagyon sokszor ránézek. Minap már majdnem az ablakban volt mikor belestem. Na akkor megállt a szívem 😅
2021. ápr. 26. 07:37
 4/32 anonim ***** válasza:
37%
Meg kell nevelni, tanulja meg, mi az amit nem szabad.
2021. ápr. 26. 07:45
 5/32 anonim ***** válasza:
85%

Csináljatok az udvaron egy lekerített részt benne biztonságos jatekokkal. Akkor félre nézhetsz néha :)

Nalunk kis keritessel elkeritettunk egy részt benne házikó, homokozó kisasztal. Nem akartam egész nyáron elszedulni, hogy jarkalok utana

2021. ápr. 26. 07:47
 6/32 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk apuka dolgozik nem?? Te nagyon okos. Vagy van olyan, ahol sajnos elhunyt. Vagy ezer más ok, nem mindenkinek beidomitott otthonülő a parja, van ám sok munka amit hazon kívül kell intézni. Én parom pl 3 hetes képzésen van mert kutyás rendőr és lesz dolguk juniusban. Ha itthon van, sokszor másik városban csinalja a lakását, mert eladja. Ugyhogy fogd be.

Fa**nak itelkezel ahelyett hogy gondolkoznal.

2021. ápr. 26. 07:50
 7/32 A kérdező kommentje:

A férjem is segít amiben tud, de dogoznia kell, hogy megéljünk. Én gyod-on vagyok a kicsivel.

Mi sem így terveztük, de ez van, ebből kell a legjobbat kihozni. Lehet, hogy később javul a helyzet, de esetében ehhez a változáshoz éveknek kell eltelni. Az a baj, hogy mászni szuperül tud, neki a 2m kerítés nem akadály és szökni is szeret... Nem lehet egyedül hagyni. Ő 3 emberes gyerek.

2021. ápr. 26. 07:52
 8/32 anonim ***** válasza:
58%
Ezt a meg kell nevelni mantrát általában az hajtja, akit muja gyerekkel áldott meg a sors :) elképzelése sincs hogy milyen egy 6 hónapos kora óta járó, magabiztos, érdeklődő, okos más fél évessel pl. Hát nem olyan mint nálad :D
2021. ápr. 26. 07:53
 9/32 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező az én lányom is TE. Megértelek. Ha lenne mellé másik gyerek biztos bediliznék🤷
2021. ápr. 26. 07:55
 10/32 anonim ***** válasza:
43%
Megérkeztek a bölcs megaanyák és szuperwájfok :D
2021. ápr. 26. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!