Hogyan jut időtök mindenre olyan gyerkőc mellett, akire folyamatosan oda kell figyelni?
Nálam mindig megsínyli valami. A gyerekekkel töltött idő rovására nem fogok semmit bepótolni, mert a tesó miatt amúgy is elhanyagolva érzik magukat, így viszont sokszor elúszok a háztartással, a kerttel stb. Kinek mi vált be? A legkisebbnek folyton a nyomában kell lennem, mert félelemérzet nélkül a legvadabb dolgokat képes megcsinálni. A testvérei is odafigyelnek rá, de nem az ő feladatuk a tesó őrzése.
Próbálom bevonni a tennivalókba, de csak azt és úgy csinálja ahogy akarja. Próbálom számára kedves feladatokkal lekötni, de ez sem tart tovább pár percnél. Mindig mindent félbe kell hagynom. Sajnos reményem sem sok van arra, hogy ez valaha változna, tehát így kellene valahogy boldogulnunk.
Kinek mi vált be?
Nekünk is többemberes a lányunk (sérült).
Szerencsére egyke, de segítségünk nincs. Vagy próbálkozz tovább azzal, hogy bevonod a háztartási munkába vagy engedd el a dolgot! Lehet, hogy nem lesz mindig felporszívózva vagy a kert megkapálva... ennyi! Akit zavar, az csinálja meg! Tudom, hogy nehéz és a saját lelkiismereted bántja, de tojd le! Én a köztes megoldást próbálom alkalmazni: nem dobom el minden nyikkanásra a mostalant, vagy a porszívót, megkérem, hogy várja meg amíg befejezem és után már csak vele foglalkozok, de azért sírni se hagyom. Nyilván te is látod rajtad, hogy mi az a határ amit még tudsz feszegetni.
Nálunk az vált még be, hogy ha nem is segít a házimunkában, akkor is mellettem van és felnőtt dolgokkal játszhat. Pl amíg én főzök, addig ő a földön egy tálban kevergeti a kupakokat fakanállal vagy amíg én porszívózok, ő söpröget mellettem. Soha nincs patika rend, de ez van. Nekem fontosabb, hogy mindketten rendben legyünk.
A vasalást, zsíroldózást és egyéb veszélyesebb dolgokat pedig este csinálom meg miután elaludt a gyerekem.
Durex. Ennyi.🤦🤦 Mi az hogy nem igy terveztetek? 22 eve ovszerrel vedekezunk es nem lett tobb teso...vagy annyira nyomorult a ferjed, hogy a gumit sem tudja felhuzni ugy, hogy ne szakadjon ki?
Vegem van, mikor azt sirjak, hogy "nem igy terveztuk, de..."
Te gyökér 14-es! Úgy látom olvasni nem tanultál meg. Ha gyod-on van a kicsivel, azt jelenti beteg.
A gyereket tervezték, de azt nem hogy beteg lesz.
#8 jajj Krisztike, mintha te nem vágtad volna itt hozzá eddig mindenkihez, hogy életképtelen, bezzeg te mindent IS megoldasz azzal az extrém!!! Okos nagggyon csoda gyerekeddel. Most mi történt kiscica pofáraestél, és hirtelen más gyereke a muja mert te nem birsz a sajátoddal?
Látod látod ezért nem kène bezzeganyut játszani, bár mostis azt teszed, csak oldalt váltottál.
Idióta.
Jobb lenne már csendben maradni és befejezni mások szapulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!