Onzoseg elvetetni egy beteg gyermeket, vagy inkabb az szamit onzosegnek, ha megtartja annak ellenere hogy beteg?
8as sajnos ez a teszt az nem mutatja, hogy Downon belől a sérültebb vagy enyhébb, nálunk az áramlásnál volt csak eltérés valószinűleg kezdhette volna szív műtéttel és még kitudja mivel.
Környezetemben volt olyan Downos aki otthon 2 évesen a testvére karj@ban fulladt meg, mert a tüdeje volt gyenge.
Ezt sajnos a teszt nem mutatja. 1 voltam
11es! Tudom, hogy nem mutatja.
Csak amikor boldog, vigyorgó Down szindrómás fiatalokkal van tele az internet, akkor igencsak a jobbik felét mutatják ennek a betegségnek.
Azt nem mutatják meg, aki Down szindrómásként végigveri a családot 15x,és be kell záratni!
Ismerős anyuka is megszülte. Mondogatta, hogy olyan lesz az ő lánya is, mint a többi gyerek.
Igen ám, de lehozni már nem igazán tudta tavaly sem a játszótérre. 5 éves volt a kislány akkor. Nem beszél, nem jár, állandóan ordít és vergődik a babakocsiban. Down szindrómás..
Látszik az anyukán, hogy nem így képzelte. És ez nagyon szomorú!
Én ezt a manapság a médiában előforduló enyhe Down szindrómás emberek egyre gyakoribb megjelenésével hozom kapcsolatba.
Csak utána sajnos jöhet a csalódás, hogy nem mézesmázos a helyzet!
Csak az vállalja be, aki a rosszabbik, súlyosabb kimenetelt is bevállalja!!
Nem rolam volt szo a kerdesben, csak kivancsi voltam masok hogy velekednek errol.
Nekem ket egeszseges gyerekem van (4eves es 6honapos) en nem tartanam meg, ha beteg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!