Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Onzoseg elvetetni egy beteg...

Onzoseg elvetetni egy beteg gyermeket, vagy inkabb az szamit onzosegnek, ha megtartja annak ellenere hogy beteg?

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8as sajnos ez a teszt az nem mutatja, hogy Downon belől a sérültebb vagy enyhébb, nálunk az áramlásnál volt csak eltérés valószinűleg kezdhette volna szív műtéttel és még kitudja mivel.

Környezetemben volt olyan Downos aki otthon 2 évesen a testvére karj@ban fulladt meg, mert a tüdeje volt gyenge.

Ezt sajnos a teszt nem mutatja. 1 voltam

2021. máj. 11. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:

11es! Tudom, hogy nem mutatja.

Csak amikor boldog, vigyorgó Down szindrómás fiatalokkal van tele az internet, akkor igencsak a jobbik felét mutatják ennek a betegségnek.

Azt nem mutatják meg, aki Down szindrómásként végigveri a családot 15x,és be kell záratni!

Ismerős anyuka is megszülte. Mondogatta, hogy olyan lesz az ő lánya is, mint a többi gyerek.

Igen ám, de lehozni már nem igazán tudta tavaly sem a játszótérre. 5 éves volt a kislány akkor. Nem beszél, nem jár, állandóan ordít és vergődik a babakocsiban. Down szindrómás..

Látszik az anyukán, hogy nem így képzelte. És ez nagyon szomorú!

Én ezt a manapság a médiában előforduló enyhe Down szindrómás emberek egyre gyakoribb megjelenésével hozom kapcsolatba.

Csak utána sajnos jöhet a csalódás, hogy nem mézesmázos a helyzet!

Csak az vállalja be, aki a rosszabbik, súlyosabb kimenetelt is bevállalja!!

2021. máj. 11. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos ha tisztában van vele, hogy olyan is van, mert a média tényleg csak azt tolja, hogy milyen cuki szeretet bonbák,és biztos azok. De amikor csak szenved, mert szervi bajai is vannak, az életeket tesz tönkre. Inkább vetettem el, és aki úgy gondolja, hogy szenvedett akkor szenvedett 1 percig és nem 30-40 évig.
2021. máj. 11. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Én megtartanám. Szerintem nem önzőség ilyenkor megtartani, bár nyilván sok nehézséggel jár. De az abortusz is nagy lelki terhet jelenthet. Nem tudnék a saját gyerekemre teherként vagy problémaként tekinteni, akitől meg lehet szabadulni. A mai világban azért már sok betegséget lehet gyógyítani (akár méhen belül is).
2021. máj. 16. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
14! És sokkal-sokkal több betegséget nem.
2021. máj. 16. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom hogy döntöttél végül de pl én nem tudnék eggyut élni a tudattal , vannak olyanok akik ezt jobban feltudjak dolgozni van aki nem ez nagyon ember függő és hogy anyagilag eltudtok e látni pl egy beteg gyerek speciális igényeit
2021. máj. 26. 21:15
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem rolam volt szo a kerdesben, csak kivancsi voltam masok hogy velekednek errol.

Nekem ket egeszseges gyerekem van (4eves es 6honapos) en nem tartanam meg, ha beteg lenne.

2021. máj. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!