Nem szeretnek meg egy babat, de elvetetni nem vagyok kepes, mit csinaljak?
Terhes lettem, vedekezes ellenere , a babam meg csak 11honapos, ugy erzem nem allok meg erre keszen, de elvetetni sem .
Ugy erzem meg fogok bolondulni, 24 eves vagyok es meg csak most lett kicsit konyebb a picivel.
A parom szeretne a masodik babat, de en sem elvetetni, dem megtartani nem szeretnem!( ha ugy dontenek termeszetesen tamogat abba is h elvetessuk)
Segitsetek!! Ha megtartjuk megfog valtozni minden ha megszuletik a pici?
Felek, hogy nem fogom ot ugy szeretni , vagy hogy haragudni fogok ra.
A kapcsoltunk is most kezd kilabalni egy nagyon nagy hullamvolgybol :(
Ha se megtartani nem akarod, se elvetetni akkor szerinted ugyan mik a megoldás?
Ha nem allszh készen megegy gyerekre a pici mellett, nem túl jó a kapcsolatotok sem és eleve nem akarsz másik ygereket nem igazán van itt kérdés, egyértelmű az abortusz
“A kapcsoltunk is most kezd kilabalni egy nagyon nagy hullamvolgybol”
Ha szar a kapcsolatod, csinálj gyereket. Ha úgy is szar, csinálj még egyet.
Al Bundy
Az egy dolog, hogy most korainak érzed. DE! elvben te szerettél volna még gyereket?
A pároddal mi volt a gond? A gyerek miatti új helyzetből fakadt amihez nehezen alkalmazkodtatok vagy más problémák voltak?
A lakhelyetek alkalmas 2 gyerek számára?
Ha alapvetően jó a kapcsolat csak most túl nehezen birkóztatok meg a szülői feladatokkal, távlatban akartál volna még gyereket, és legalább még 4-5 évig megfelel a lakhelyetek, én megtartanám. Megvannak az előnyei a kis korkülönbségnek is.
Akkor nem tartanám meg, ha úgy érzed, hogy a kapcsolat lassan az utolsókat rúgja, ha egyáltalán nem akartál már még egy gyereket, és ez most sem változott vagy ha nagyon kicsi hely áll rendelkezésetekre (esetleg szülőkkel laktok és komolyak a súrlódások), és a közeljövőben ezen nem tudtok változtatni.
Szerintem légy bátor, és vágj bele - az eleje nehéz lesz, de 10 év múlva nagyon boldog leszel, hogy így döntöttél!
Ha nem megy, akkor szülés után add örökbe. Nézd meg pl. a Bölcső Alapítvány honlapját. Sokan várnak babára, és óriási értéke van egy újszülött, ismert édesanyától kapott picinek. (Általában csak 2 éves kor körüli gyerekeket szoktak örökbe adni, ahol mindig kérdés, hogy addig milyen nevelést, sebeket kapott.) Nagyon fogják szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!