Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagy büszke a gyerekedre?

Miért vagy büszke a gyerekedre?

Figyelt kérdés
Nem belső tulajdonságokra vagyok kiváncsi, meg nem is azért, mert mondjuk megszületett, él, hanem elért eredményei alapján, iskolában teljesített dolgai, kinézete alapján miért vagy büszke rá?
2021. máj. 9. 19:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Büszke vagyok rá, azért mert a gyerekem. Egy kedves, okos, illemtudó gyerek. 3 éves, ennél többet szerintem nem is várhatok tőle.

Nyilván 20 év múlva már más elvárásaim lesznek és kicsit többet kell majd letennie addigra az asztalra, ahhoz, hogy büszke lehessek rá.

2021. máj. 9. 21:07
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert 18 éves kora egyetem mellett dolgozik, önálló háztartást vezet (albérletben lakik), és nyugodt lehetek, hogy ha velünk bármi történne, már megállna egyedül a lábán. Amit havonta tőlünk kap, az utolsó forintig elrakta, az ösztöndíjából, keresetéből fizette az albit, megélhetést. Nyilván szerencséje is volt, mert nagyon jól fizető, és ráadásul rugalmas diákmunkája volt, a mesterképzés második évében pedig végleges állást ajánlottak neki. Számíthatnak rá a barátai, a család, bárki.
2021. máj. 9. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Megérkeztek a gyerekutálók is ahogy az értékeléseket nézem. Kicsit szánalmas hogy csak pontozgatnak egy olyan kérdésnél, amihez semmi közük :D
2021. máj. 9. 21:19
 14/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem szoktam ilyen nyafogòs kommentet ìrni, de gàz, hogy mindenki le van pontozva. Szinte mintha szègyen lenne a gyerekeinkre, mint emberekre büszkenek lennünk.

Mit vàr a lepontozò, hogy azt ìrjuk nem vagyunk büszkèk, tróger senkihàzi kölykeink vannak?

Mindenki jò valamiben. Az, hogy büszke vagyok a gyerekemre nem azt jelenti, hogy azt hinnèm vagy azt akarnàm hitetni vele, hogy több, vagy jobb màsoknàl. Ez nem hivalkodàs, egyszerűen elismerem az eredményeit.

2021. máj. 9. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Mert annak ellenére, hogy az orvosok azt mondták, hogy vegetáló szobanövény lesz, semmilyen akaratlagos tevékenységre nem lesz képes, ő mégis napról napra ügyesebb, megtanult kúszni, felülni, rengeteg mindent megért és pár szót mond is. Olyan agykárosodással csoda, hogy egyáltalán nyálát képes lenyelni, de ő ennél sokkal több mindent elért. Hatalmas erő, küzdeni akarás van benne.
2021. máj. 9. 21:33
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

Én akkor vagyok rá büszke mikor valami új dolog tanul meg. 1,5 éves lesz. Pl amikor valami összefüggésre rájön, mondjuk hogy a kilincset le kell nyomni akkor ki tudja nyitni az ajtót. Vagy, hogy minden lyukba kulcsot dug és próbálja “kinyitni”. Vagy amikor egyedül megtanult enni villával meg kanállal.

Most mondhatnám hogy büszke vagyok rá mert gyönyörű de igazából nem. Meg ez relatív. Lehet másnak nem gyönyörű. Plusz totál ram hasonlít, szóval ez meg bekepzeltseg is lenne.

2021. máj. 9. 21:52
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
A nagyobb 5 éves, a kisebb másfél. Egyelôre semmi olyat nem tudok mondani, amire kifejezetten "büszke" lennék. Mindkettô teljesen átlagos gyerek, van amiben ügyesebb, van amiben kevésbé jó, mint az átlag. Igyekszem mindkettejükben a jó tulajdonságaikat erôsíteni, illetve jó emberré nevelni ôket. Aztán majd az idô eldönti, mire lehetek büszke késôbb.
2021. máj. 10. 03:39
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

Elgondolkodtam a kérdésen. Igazából A semmiért is büszke vagyok rá.

Nem mondhatom h bármivel is jobb, ügyesebba kortársaitól, szebbnek se mondanám.

Én mégis büszkeséget is érzek ha rá gondolok.

2021. máj. 10. 06:19
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

Én arra vagyok büszke, amiket kibír. Hétköznapi ovis dolgok, de elképesztő, hogy bírja és próbálja megoldani, amíg én kivonulnék a helyzetből sírva felnőttként is, ha olyanokat kellene átélnem naponta, mint neki. Persze a megoldási módszerei nem jók, de mindig próbálkozik, vannak új ötletei.

Nyílt, közvetlen a kudarcok ellenére. tele van energiával, vannak dolgok, amikben kiemelkedő, szerintem sokszor nagyon jóérzésű is, próbál beilleszkedni, teljesíteni, illetve ügyesen kiismeri az embereket, eléri, amit szeretne.

Nyilván ezek csak a jó dolgok. Azt hiszem akkor vagyok a legbüszkébb, ha meglep olyannal, amire nem tanítottam. Korábban azt hittem akkor, ha a nevelésem sikeres volt”pl ismétli az általam tanított megoldást”, de aztán meglepetést okozott, az sokkal jobb érzés volt.

Olyankor vagyok a legbüszkébb, ha olyan téren teljesít jól, ami nekem nem menne.

2021. máj. 11. 12:14
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

19

Ezt nem kicsit toltad túl.

2021. máj. 11. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!