Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névadót szeretnénk a kislányun...

Névadót szeretnénk a kislányunknak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyetlenegy hölgy rendezi a névadó ünnepségeket, aki annyira elfoglalt most az esküvők miatt, hogy nem lehet telón elérni, az e-mailjeimre sem válaszol már. Többet is írtam.

Beszéltem az anyakönyvvezető vel is, és azt mondta hogy csak ő tudja megszervezni. Annyira mérges vagyok már rá, hogy legszívesebben írnék neki, és elküldeném melegebb éghajlatra.

De akkor meg csakazértsem fogja megszervezni. Mit tennétek?

2021. máj. 6. 10:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
10%
A tejfakasztó nem pont erre való?
2021. máj. 6. 17:31
 32/37 anonim ***** válasza:
87%
31- tejfakasztón hagyományosan csak férfiak vesznek részt. De lehet módosítani.
2021. máj. 6. 17:45
 33/37 A kérdező kommentje:

Nem is értem, miért arról megy a veszekedés, kötekedés, hogy valaki miért tart ilyet, vagy se??

Nem ez volt a kérdés. Miért kell egymás véleményét támadni??

Mindenkinek más az érdeklődési köre, világhoz való hozzáállása, ezért nem vagyunk egyformák.

Én csak véleményeket kértem, aztán majd kiszűröm, melyik volt számomra hasznos.

Ezért nem kell egymás torkának ugrani.

2021. máj. 7. 11:58
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy ki add magadból a dühödet amiért a szervező hölgy nem ír vissza szerintem feleslegesen írtad ki a kérdést. Szerinted valaki tud neked ebben segíteni? Egyszerű a válasz. Ha nem ír vissza nem csinálja meg, old meg egyedül. Ha pedig azt gondolod, hogy így olyan lesz mint egy egyszerű ebéd és ez neked nem jó fújd le vagy halaszd el, vagy szervezd meg úgy hogy ne legyen csak egy egyszerű ebéd
2021. máj. 8. 15:46
 35/37 anonim ***** válasza:
Hát,nemtudom és más lehetoseg tenyleg nem lehetne?
2021. máj. 11. 06:39
 36/37 anonim ***** válasza:
(utolso vagyok Mármint ugy ertem hogy nem lehetne más ember tartaná?)
2021. máj. 11. 06:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg másik számon is,hátha felveszi,ha pedig minden ment már,nem tudtok mást tenni,mint otthon megszervezni a bulit,sajnos mostanra torlódott az összes eskuvo
2021. máj. 11. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!