1 éves (januárban) kislányunknak szeretnénk ajándékot venni szülinapjára, mikulásra, karácsonyra. Szerintetek?
a nagyüzletekben még a bébijáték részlegen vannak neki való dolgok szerintem, ami fejlesztő is.
pl golyóvezető pálya, tanulóasztal, tanulószék, esetleg gyakorolhatna bébitaxival, vagy a karikafűzős "izé" [link]
vagy a sok labda egy műanyag minimedencében, azt nagyon élik :), vagy kimondott korosztálya játéka, amit tolhat maga előtt(kiasztal, talicska, vagy csattogós szárnyú lepke), vagy a legnagyobb kedvenc, amit maga után húzhat, vagy imádják a nyomógombos zenélős, állathangos, világítós jellegű kütyüket [link]
vagy búgócsiga, (ami könnyen működik), vagy kisebb kézbepasszoló műanyag maci pl amit ha megnyom csipog, ha eldob világít, de van olyan is szerintem hatalmas, buborékfújó a fürőszobai falra való, elemes, gyermekem ennyi idősen nagyon rácsodálkozott mindig a buborékokra, habár kicsit elszomorította hogy ha megogja, kipukkad
a listából kiemelem:
- a húzós játékot, ez a legek legje szerintem egy egy évesnek, amikor elindul :)
Nálunk ez nagyon-nagyon bevált: [link]
Érdemes nagyobb internetes játékáruházak kínálatát átnézni, mert sok olyan játék van, ami amúgy eszébe sem jutna az embernek, vagy nem is tudja róla, hogy létezik.
köszönjük sok tippet!
golyópályán gondolkodunk Férjemmel!
vettünk egy nagy olaf plüst az annyira szezonális :D ebayen yiqu álatos / kocsis szőnyeget. tiszta anyagi csőd, 1 hónap alatt mikulás karácsony szülinap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!