Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vegyünk ajándékba kislányu...

Mit vegyünk ajándékba kislányunknak az 1 éves szülinapjára?

Figyelt kérdés
2 hónap múlva lesz 1 éves, de már most szeretnék ötleteket begyűjteni tőletek. előre is köszi.
2009. jún. 18. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
most csomóan lefognak hurrogni de szerintem egy egyéves babának bármit vehetsz. ruhát játékot, ugyse fogja sem megköszönni sem azt mondani hogy nem tetszik. ugyhogy szvsz a szülő tökmindegy mit vesz. lepd meg egy kismotorral akár.
2009. jún. 18. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan gondolkodom az előzővel :)

Annyi rengeteg alkalom, születésnap, névanp húsvét, gyereknap, karácsony és akármi lesz még amikor már MEG is MONDJA pontosan hogy mit szeretne hogy én az első 2 évben örültem hogy nem kell így venni semmit.

Barátnőim egymást licitálják túl a másfél éves gyerkőcük megajándékozásában az ugráló vártól az elektromos meg nem tudom milyen kismotorig, csúszdáig minden van már.

Igaz hogy a gyerek még kicsi és jövőre is ráért volna mindez de ez van :)

Mi a barátokkal közösen vettünk neki egy chico modo játékasztalt mert 10 ezer forintba kerül és azt így egymagunkba sokalltuk volna érte, van rajta levehető zongora szerüség, kiságyra erősíthető (az jó lesz majd a kistesójának ha megszületik) maga az asztal meg megfordítható lapú így épitkezni is lehet rajta.

De olyan sokat ezzel se játszott...szóval nem igazán érte meg :)

2009. jún. 18. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azt vedd neki a születésnapjára, amire éppen szüksége van, vagy amit te szerettél már volna venni neki, de csak úgy nem tetted meg. itt az alkalom, kinevezed, hogy ezt a szülinapjára kapta!

Viszont egy olyan kistirtát, amit ő maga széttrancsirozhat kedve szerint, mindenképpen csinálj neki külön!

2009. jún. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!