Névadót szeretnénk a kislányunknak. Mit csináljak?
Egyetlenegy hölgy rendezi a névadó ünnepségeket, aki annyira elfoglalt most az esküvők miatt, hogy nem lehet telón elérni, az e-mailjeimre sem válaszol már. Többet is írtam.
Beszéltem az anyakönyvvezető vel is, és azt mondta hogy csak ő tudja megszervezni. Annyira mérges vagyok már rá, hogy legszívesebben írnék neki, és elküldeném melegebb éghajlatra.
De akkor meg csakazértsem fogja megszervezni. Mit tennétek?
Itt nem az a lényeg :)
Ez keresztelő helyett van, egy ünnepség a babának. Mivel mi nem házasodtunk templomban, ezért ez mellett döntöttünk.
De így már valszeg ez sem lesz dz neki...
Minsem tarthattunk keresztelőt.
2éves fiamnak is, és a még pocakban lévő lányunknak is van fogadott keresztszülei. Felkértük őket, elfogadták, ennyi. Pont.
Felesleges pénzkidobás, ugyan ezt megszerveztem én is....
Kedves 4-es!
Ha én a munkahelyemen azt mondom a megrendelőmnek, hogy nem érek rá a rendelésére, mert annyi a munkám, akkor nem kell félnem tőle, hogy legközelebb is tőlünk vásárol. Plusz még a főnököm is kivág. Csak ennyi a különbség.
Én ugyanolyan ügyfél vagyok, mint a többi, és felháborítónak tartom, hogy még válaszra sem méltat. Akkor írja meg, hogy nem foglalkozik ezzel, nincs rá kapacitás, és tovább lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!