Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névadót szeretnénk a kislányun...

Névadót szeretnénk a kislányunknak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyetlenegy hölgy rendezi a névadó ünnepségeket, aki annyira elfoglalt most az esküvők miatt, hogy nem lehet telón elérni, az e-mailjeimre sem válaszol már. Többet is írtam.

Beszéltem az anyakönyvvezető vel is, és azt mondta hogy csak ő tudja megszervezni. Annyira mérges vagyok már rá, hogy legszívesebben írnék neki, és elküldeném melegebb éghajlatra.

De akkor meg csakazértsem fogja megszervezni. Mit tennétek?

2021. máj. 6. 10:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Adjatok neki nevet ilyen felesleges hülyeségek nélkül.
2021. máj. 6. 10:52
 2/37 A kérdező kommentje:

Itt nem az a lényeg :)

Ez keresztelő helyett van, egy ünnepség a babának. Mivel mi nem házasodtunk templomban, ezért ez mellett döntöttünk.

De így már valszeg ez sem lesz dz neki...

2021. máj. 6. 10:54
 3/37 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek az elsővel. Teljesen feleslegesnek tartom. Legyen akkor rendes keresztelő,vagy,ha nem megoldható, akkor kijelölsz 2 embert keresztszülőnek, aztán csináltok egy bulit. Szerintem ehhez semmi szertartás vezető nem kell.
2021. máj. 6. 10:56
 4/37 anonim ***** válasza:
89%
Ha az esküvők miatt annyira elfoglalt, akkor nagyon nem igazságos tőled, hogy szíved szerint elküldenéd melegebb éghajlatra. Mit vársz tőle, hogy majd a szabadidejében dolgozik, mert te, a világ közepe elfingtad magad? Ráadásul ilyen baromság miatt cirkuszolni... komolyan egyik másik nőnek az agyára megy a szülés!
2021. máj. 6. 10:59
 5/37 anonim ***** válasza:
84%
És nem tudsz egyedül egy bulit össze hozni? Mégis hány emberről van szó?
2021. máj. 6. 11:01
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

Minsem tarthattunk keresztelőt.

2éves fiamnak is, és a még pocakban lévő lányunknak is van fogadott keresztszülei. Felkértük őket, elfogadták, ennyi. Pont.

Felesleges pénzkidobás, ugyan ezt megszerveztem én is....

2021. máj. 6. 11:09
 7/37 A kérdező kommentje:
De akkor mi a buli apropója? Akkor csak olyan mint egy szimpla szombati ebéd a családdal. Sőt, akkor csak az is.
2021. máj. 6. 11:10
 8/37 anonim ***** válasza:
75%
Hogyhogy csak ő tudja megszervezni? Mi olyan nagy szám abban hogy nevet kap a gyerek? Szervezzetek egy bulit a névadás ürügyén, az nem jó?
2021. máj. 6. 11:10
 9/37 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Ha én a munkahelyemen azt mondom a megrendelőmnek, hogy nem érek rá a rendelésére, mert annyi a munkám, akkor nem kell félnem tőle, hogy legközelebb is tőlünk vásárol. Plusz még a főnököm is kivág. Csak ennyi a különbség.

Én ugyanolyan ügyfél vagyok, mint a többi, és felháborítónak tartom, hogy még válaszra sem méltat. Akkor írja meg, hogy nem foglalkozik ezzel, nincs rá kapacitás, és tovább lépek.

2021. máj. 6. 11:16
 10/37 A kérdező kommentje:
8-as az a helyzet hogy a házasság kötő teremben tartható, és azt ők szervezik.
2021. máj. 6. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!