Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Téged zavarnak azok, akik...

Téged zavarnak azok, akik gyerek nélkül használják a családos parkolót?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 09:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
79%
Egy hordozót is elég így kibányászni, nem kell ahhoz hármasiker.
2021. ápr. 28. 18:08
 22/39 anonim ***** válasza:
16%
Egy hordozót simán ki lehet venni, ha nem állsz annyira a másikra.
2021. ápr. 28. 18:10
 23/39 anonim ***** válasza:
80%
HA találsz olyan helyet, ahol be tudsz állni normális távolságra a másiktól.
2021. ápr. 28. 18:11
 24/39 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem ikreid vannak (mint nekem), hogy mindkét oldalról ki kell venned egy hordozót...
2021. ápr. 28. 18:58
 25/39 anonim ***** válasza:
82%
Illetve te hiába állsz be szép kényelmesen, ha utána melléd parkol valami barom pár centi távolságra.
2021. ápr. 28. 19:01
 26/39 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavar. Egyrészről nem megyek gyerekekkel bevásárolni, csak ha nagyon muszáj. Másrészről nem erősségem a parkolás, így inkább a parkoló legszellősebb részén próbálom kivitelezni ezt a mutatványt. 😏
2021. ápr. 28. 19:43
 27/39 anonim ***** válasza:
69%
19 látom felfogtad az iróniát. "Kedvességből" kívántam 3as ikreket, hogy ne csak 1ek szoojon az a sok nagyeszű, aki szerint ok, hogy elfoglalják a direkt szélesebb helyeket. Egyet is bőven elég, sokszor lehetetlen kiszedni vagy épp betenni, mert idő közben úgy ráálltak az emberre. Nem kellett még látom kitolatnod kezedben a gyerekkel a földön/csomiban a hordozóval, hogy utána betedd a gyereket.
2021. ápr. 28. 19:47
 28/39 anonim ***** válasza:
77%
#14 Nem a pár méter séta a gond. A családos parkolók jellemzően szélesebbek, mint a normál parkolóhely. Ahhoz, hogy a gyerekhordozót kivedd, vagy csak kicsatold a gyereket, ki kell tárni a kocsi ajtaját. Szélesebb parkolóhelyen ezt határozottan könnyebb végrehajtani.
2021. ápr. 28. 19:48
 29/39 anonim ***** válasza:
56%
14/16 majd rájössz! Ugye vágod, hogy a gyerekek nem úgy születnek, hogy egyből tudnak járni? Majd ha küzdesz a babahordozóval megérted. Addig meg, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. 🤦‍♀️
2021. ápr. 28. 20:52
 30/39 anonim ***** válasza:
19%
alapvetően sosem nézegetem végig, hogy ugye minden, családos parkolóban álló autóban van-e gyerekülés, és nem kukkolok három órát a parkolóban, csak hogy megbizonyosodjak, hogy valóban vele van a gyerek is, amikor beszáll az autójába... ha valakiről nem tudom, miért csinálja azt amit, akkor nincs semmi jogom megítélni, hogy amit csinál az jó-e vagy rossz. amúgy sokat fuvarozom az unokatestvéreimet, de egyiknek se jelent nagy lelki törést, ha nem a bejárat előtt két lépéssel állunk meg. (meg engem is nagyon jól felneveltek nélküle, kölyökkoromban még nem voltak ilyen extra parkolók)
2021. ápr. 28. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!