Mennyit hasznàlja a gyermeked a tranbulinjàt? Hol vetted? Hàny èves a gyerek? Nem mennek hamar tönkre?
Nekünk kettő van. Az egyiket örököltük a férjem öccsétől. Ez minimum már 10 éves lehet. Jó nagy trambulin, kb 5 méter átmérőjű. Néha egy-egy rugót kell cserélni, illetve a rugó takarót is már le kellett cserélni, de azon kívül tökéletes állapotú. Mi is szoktunk rajta ugrálni. Jó időben nagyon sokat használjuk.
A másik egy kis szoba trambulin, kb 1m átmérőjű. Ezt másfél éve kapta, valahonnan rendeltem, de már nem tudom megmondani, hogy honnan.
Napi szinten használatban van, néha én is ugrálok rajta. Most ezt is kivittük az udvarra, ha rossz idő van, behozzuk. 3,5 éves a lányunk.
Most vettünk egyet a 20 hónapos kislányunknak. Nagyon szereti. Amíg kint vagyunk az udvaron, addig folyamatosan ki-be mászkál (a létrája is jó mászókának), és alkalmanként annyit ugrál benne, hogy már liheg. Ha elfárad, akkor kimászik, kicsit mást csinál, hogy pihenjen, aztán újra be...
Mi az Emag-ról rendeltük, 280cm átmérőjű. Én is sokat ugrálok benne; masszívnak tűnik, és biztonságos is. Mappy márkájú.
3 méteres átmérő, 2 éve kapták Húsvétra.
Imádják, napi szinten használják, még semmi baja. Sokszor a férjemmel mi is ugrálunk velük.
Télre szétszedjük és elrakjuk.
3 éves kislány, 4,5 éves kisfiú.
5 éves lányom 2 éve kapta szülinapjára.
Neten rendeltem kB 3m átmérőjű (150kgig)
Nagyon szereti. Jó időben mindig használja.
Sokáig ugrál, játszik benne.
Rengeteget használják (3 gyermekem van). Itt vettem: [link]
A kislányom 6 éves, a fiam 7 éves és a nagylányom 8 éves. Ők az átlagnál többet használják, mivel a kislányom fitnessezik, a fiam szertornázik és a nagylányom pedig műugrásra jár. Nem megy hamar tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!