Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit hasznàlja a gyermeked...

Mennyit hasznàlja a gyermeked a tranbulinjàt? Hol vetted? Hàny èves a gyerek? Nem mennek hamar tönkre?

Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk kettő van. Az egyiket örököltük a férjem öccsétől. Ez minimum már 10 éves lehet. Jó nagy trambulin, kb 5 méter átmérőjű. Néha egy-egy rugót kell cserélni, illetve a rugó takarót is már le kellett cserélni, de azon kívül tökéletes állapotú. Mi is szoktunk rajta ugrálni. Jó időben nagyon sokat használjuk.

A másik egy kis szoba trambulin, kb 1m átmérőjű. Ezt másfél éve kapta, valahonnan rendeltem, de már nem tudom megmondani, hogy honnan.

Napi szinten használatban van, néha én is ugrálok rajta. Most ezt is kivittük az udvarra, ha rossz idő van, behozzuk. 3,5 éves a lányunk.

2020. márc. 29. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Most vettünk egyet a 20 hónapos kislányunknak. Nagyon szereti. Amíg kint vagyunk az udvaron, addig folyamatosan ki-be mászkál (a létrája is jó mászókának), és alkalmanként annyit ugrál benne, hogy már liheg. Ha elfárad, akkor kimászik, kicsit mást csinál, hogy pihenjen, aztán újra be...

Mi az Emag-ról rendeltük, 280cm átmérőjű. Én is sokat ugrálok benne; masszívnak tűnik, és biztonságos is. Mappy márkájú.

2020. márc. 29. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly vettük a 6.szülinapjára. kb 2,5 m-es, imádja a mai napig. Mi szetszedtük télre és eltettük, így még nem ment tönkre.
2020. márc. 29. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3. szülinapra kapta a kislányom, ez volt az álma. Nagyon szereti, én is szoktam vele ugrálni. A kisfiam másfél éves, ő ugrálni még nem tud, de rugózik rajta, próbálkozik. Abszolút nem ment tönkre, a hálót tartó rudakon a polifoam borítást ette meg kicsit a nap, azt idén kicseréljük. Más baja nincs.
2020. márc. 29. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3 méteres átmérő, 2 éve kapták Húsvétra.

Imádják, napi szinten használják, még semmi baja. Sokszor a férjemmel mi is ugrálunk velük.

Télre szétszedjük és elrakjuk.

3 éves kislány, 4,5 éves kisfiú.

2020. márc. 29. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5 éves lányom 2 éve kapta szülinapjára.

Neten rendeltem kB 3m átmérőjű (150kgig)

Nagyon szereti. Jó időben mindig használja.

Sokáig ugrál, játszik benne.

2020. márc. 29. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget használják (3 gyermekem van). Itt vettem: [link]

A kislányom 6 éves, a fiam 7 éves és a nagylányom 8 éves. Ők az átlagnál többet használják, mivel a kislányom fitnessezik, a fiam szertornázik és a nagylányom pedig műugrásra jár. Nem megy hamar tönkre.

2020. márc. 30. 08:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. márc. 30. 18:44
 9/11 anonim válasza:
100%
10 éve vettem egy 3,6 méterest. Évekig azt mondogattam, hogy ez életem legjobb beruházása, annyit használják a gyerekek. Most már nem szedem szét télire. Egyszer cseréltem a rugótakarót rajta. A zippzárnál viszont szét van szakadva kb 2 éve indult meg.
2020. ápr. 1. 09:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha 8-10 èvet kibìr az szuper. Köszönöm. Ma rendeltem is egyet.
2020. ápr. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!