Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Téged zavarnak azok, akik...

Téged zavarnak azok, akik gyerek nélkül használják a családos parkolót?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
92 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
86%
Ha még sok szabad hely van, akkor nem annyira, de egyébként igen.
2021. ápr. 28. 09:43
 2/39 anonim ***** válasza:
43%
Amennyiben van még közeli parkoló, nem. Ha viszont nincs akkor bosszantó. Nem szívesen sétálok végig az egész parkolón gyerekkel. Ne adj isten kitépi a kezét a kezemből és kocsi elé szalad. Olyankor inkább cipelem. 15 kiló.
2021. ápr. 28. 10:16
 3/39 anonim ***** válasza:
57%

Na én pl pont egy órája tartottam emiatt egy veszekedést.

Lidli, ott van ilyen. Bmw-vel megáll a kisasszony a csaladi parkolóban. Úgy, hogy én már indexeltem oda, de bevagott irányjelző nelkül elém.

Sokan voltak, kb a parkoló végeben lett volna hely. A boltban megtalaltam a kisasszonyt, azt elküldtem messzebbre. Én a 2gyerekkel (4hós, hordozóban, illetve 2éves 15kg) szaladgáljak velük ennyit, mikor ő egyedül ezt megtehette volna.

Még neki állt feljebb.

Aztán 2babás nő pint ottvolt körülöttünk, a védelmemre keltek. A drága kisasszony meg elbattyogott lehajtott fejjel.

Engem bosszant. Mert 10ből 9x jarok így, hogy nyuggerek vagy ilyen kaliberü nők használják, én meg szakadjak meg

2021. ápr. 28. 10:47
 4/39 anonim ***** válasza:
55%

Nem.

Amúgy nem érdemes ezen vergődni, mivel jogilag (Kresz) nem létezik a fogalom.

2021. ápr. 28. 10:52
 5/39 anonim ***** válasza:
61%

Nyugodtan le lehet pontozni, akkor is így van. Nincs semmilyen retorziója, márpedig magyar ember soha semmit nem tart be "csak úgy", ha nincs pontosan leszabályozva és nem büntetik sz...rrá miatta. Ez pedig nincs leszabályozva, szóval az áll oda, aki akar. Ennyi.

Négyes voltam.

2021. ápr. 28. 11:11
 6/39 anonim ***** válasza:
59%

Èn mostanàban szerencsère nem is làttam ilyet. De nagyon zavarna. Nem vèletlenül talàltàk ki a gyerekes parkolòt. Nàlunk szèlesebbek a helyek, hogy a gyerek az ajtòt nehogy nekicsapja a mellettük levő kocsinak. Olyan helyre rakjàk, ahonnan biztonsàgosabban be lehet jutni a boltba, nem kell annyiszor keresztezni a kocsik ùtjàt.

Szerintem pszichopata jellemvonàs semmibe venni a màsok biztonàsgàt, ès lustasàgbol, nemtörődömsègből, dacbòl a gyerekes parkolòba gyerek nèlkül beàllni.

2021. ápr. 28. 11:15
 7/39 anonim ***** válasza:
66%
Hát, hogyismondjam... jó nagy büdös tirpák, aki odaáll. Ugyanolyan bunkóság, mint a mozgássérült parkolóba beállni, ha nem vagy mozgássérült. Ha nincsenek velem a gyerekeim, eszembe sem jut oda parkolni a családos részre, pedig ott a két gyerekülés a kocsiban, ha az üres autóra néz valaki, még azt is hiheti, hogy jogosan álltam be. Szerintem gáz, hogy nincs ennyi az emberekben.
2021. ápr. 28. 11:24
 8/39 anonim ***** válasza:
70%

4-es, a magánparkolókra, mint amilyenek az áruházak parkolói, eleve nem vonatkozik a KRESZ, hanem SAJÁT szabályrendszerük van, aminek része a családos parkoló fogalma.

Szóval kvára nincs igazad. Nem. kreszt, de szabályt szegsz.

2021. ápr. 28. 11:24
 9/39 anonim ***** válasza:
48%
Mi akkor sem használjuk amikor lehetne, úgyhogy engem teljesen hidegen hagy mi van vele
2021. ápr. 28. 11:57
 10/39 anonim ***** válasza:
59%
Sosem zavart ilyesmi. Két gyerekem van, mégse szoktam kifejezetten a családi parkolót használni, maximum ha pont ott van szabad hely. 4 évesemnek megmondom, hogy várjon és majd én kinyitom neki az ajtót. 4 hónapost kiveszem, csomagtartóba a babakocsi, beteszem és már mehetünk is.
2021. ápr. 28. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!