A gyerek hány éves koráig használjátok a babakocsit?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 21:16
1/5 anonim válasza:
Szia! Attól függ, hogy milyen kocsira gondolsz, amikor a kislányom elindult, akkor váltottam tolókára, de azt is már csak ha hosszabb utra megyünk, akkor visszük. Most 2 éves a kislányom.
2/5 anonim válasza:
Én február óta nem használok babakocsit,mert hordozom a gyermekemet.Most 11 hónapos.
3/5 anonim válasza:
Tavaly nyár óta van esernyőkocsink. Most 18 hónapos a fiam, ha rövid útra megyünk, vagy nagyjából végig busszal tudunk menni (és éppen nincs csúcsforgalom), vagy valaki elvisz autóval, akkor én már nem viszem. Ha elfárad, viszem egy darabig nyakiban, utána megint sétál. Igazából már bármit el tudnánk intézni babakocsi nélkül, nekem inkább csak azért kell még, mert úgy gyorsabban tudunk haladni, ha sietünk jól jön. De szerintem ősszel, mire két éves lesz, már nem igazán fogjuk használni.
4/5 anonim válasza:
Átlagosan két éves korukig használtam babakocsit.
5/5 anonim válasza:
Lányom 2 éves koráig használta a fiam már 1éves korától nem ül bele. Ha mégis beleül kb.5perc és jönne ki. Szerintem gyerektől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!