Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereket vállalnál, ha...

Hány gyereket vállalnál, ha az anyagiak nem számítanának?

Figyelt kérdés
Miért annyit, miért nem többet?

2021. ápr. 23. 12:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%
Max 2 pénz ide vagy oda.
2021. ápr. 23. 17:01
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Hármat. Szerintem ép ésszel, boldogan ennyit bírnék.

Jelen körülmények között nagyon max 2 lesz, de a másodikon még gondolkodunk.

2021. ápr. 23. 17:45
 33/40 anonim ***** válasza:
4%

Nem szeretnék Szex/együttélés ok

F

2021. ápr. 23. 18:18
 34/40 anonim ***** válasza:
3
2021. ápr. 23. 21:36
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Régen ötöt akartam, egy se lett.😟Most hármat akarnék, de a koromnál fogva már arra sincs esély, de ha most fiatalabb lennék, és nagyon gazdag, akkor is hármat akarnék. Imádom a gyerekeket, szülőként is elég meló lenne hárommal, de főleg miattuk. Szerintem az a felső határ, amikor még, minőségi időt tudnék tölteni velük, mindenki megkapná az elegendő figyelmet, külön-külön is. Sok gyereknél szerintem már emberek élnek együtt, nem szülők és gyermekeik. Nekem fontos, hogy ne "valaki" mindig foglalkozzon vele, hanem akit ő épp igényel. Nem pótolja szerintem egy testvér az anya/apa figyelmét. Én is úgy látom a nagyon sok gyerekes családoknál, hogy aamikor sorolják a nevüket a szülők, még azon is gondolkodnak egy pillanatig, nem hogy a születési dátumokon. Ez szerintem tök ciki, én nem szeretnék ilyet.
2021. ápr. 23. 22:03
 36/40 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, utolsó?
2021. ápr. 23. 22:17
 37/40 anonim ***** válasza:
39
2021. ápr. 23. 22:22
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
23as vagyok. Kimondhatatlanul szeretem a fiaimat. Semmi és senki miatt nem szeretném őket kevésbé. Szerettem volna egy lánynak is megadni azt a szeretet, gondoskodást, és anyagi javakat mint a 3 fiamnak. Ismeretlenül elég bátor dolog ítélkezni, átkozódni. Szerintem az emberek többsége vágyik valamilyen nemű gyerekre. Én lányt, és fiút is nagyon szerettem volna. Szerintem ez nem bűn.
2021. ápr. 23. 22:25
 39/40 petra.kathleen ***** válasza:
Kettő van, és akármennyit keresnénk, sehogy sem szeretnék több gyereket.
2021. ápr. 24. 22:13
 40/40 anonim ***** válasza:

Kedves 62 és 75%-os válaszoló. Még tudnátok mondani mi bajotok van a válaszommal? Óvodások vagytok és csak azért jöttök ide, hogy nyomogassátok a pirosat, vagy mi? Ez legyen a legnagyobb öröm az életetekben😉

2021. ápr. 24. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!