Hány gyereket vállalnál, ha az anyagiak nem számítanának?
Ha fiatalon megengedhettem volna akkor 4vagy 6, a első kettőt koránszültem 18,20 évesen és 40 voltam a 3.nál.
Ha megtehettem volna 26 évesen megint szültem volna meg 28, és 36 évesen megint 2. Nekem egyszerre 2 kicsi bőven elég.
2.
Van már egy fiunk, probléma mentes terhességgel.
Most 17hetes varandós vagyok, ez a terhesség egy pokol. Nem bírna ki a testem még egy ilyen megpróbáltatast úgy érzem...
Emellett mi 5en vagyunk tesók. Tudom milyen szar, ha csak a kisebbekkel foglalkozik anya, mert ők igénylik jobban, rám mev sosincs ideje.
Kettőt szeretnénk, de ők szeretetet, figyelmet megkapnak annyit, amennyit csak tudok nekik, remélem annyit, amennyire szükségük lesz.
Illetve az is szempont, hogy férjem igen sokat dolgozik. Ha majd visszamegyek dolgozni, valószínű én hordom majd a gyerekeket oviba, suliba, szakkörre ide oda. 2gyerekkel is komoly logisztika lesz érzem, nem hogy több gyerekkel
Kettőt, maximum hármat, de akkor már babysitterrel.
Egy van és nem leszek többet terhes, ha a béranyát ki tudnám fizetni akkor biztosan lenne még egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!