Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereket vállalnál, ha...

Hány gyereket vállalnál, ha az anyagiak nem számítanának?

Figyelt kérdés
Miért annyit, miért nem többet?

2021. ápr. 23. 12:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
26%

Ha fiatalon megengedhettem volna akkor 4vagy 6, a első kettőt koránszültem 18,20 évesen és 40 voltam a 3.nál.

Ha megtehettem volna 26 évesen megint szültem volna meg 28, és 36 évesen megint 2. Nekem egyszerre 2 kicsi bőven elég.

2021. ápr. 23. 13:12
 12/40 anonim ***** válasza:
65%
Kettő van, többet nem is szeretnénk. Nem az anyagiak miatt, a házban is elférne még kettő is kényelmesen, de nekünk elég két gyerek (fiú-lány).
2021. ápr. 23. 13:13
 13/40 anonim ***** válasza:
53%
Ha rohadt gazdag lennék és minden körülményt csettintésre megteremtenék mint külön szoba mindenkinek egy hatalmas házban, nagy autó, dadusok hadserege, minőségi étkezés, ruhák, hobbik, oktatás, elindulás az életben stb stb akkor 3 vagy esetleg 4 gyereket vállalnék szívem szerint. Sajnos viszont mivel nem vagyunk ilyen szerencsések ezért 2 gyereket tervezünk, nekik tudunk mindent tisztességgel megadni.
2021. ápr. 23. 13:15
 14/40 anonim ***** válasza:
67%
Soha semmilyen körülmények között nem vállalnék 2 gyereknél többet. Akkor se ha tiz dadust fogadhatnék.
2021. ápr. 23. 13:16
 15/40 anonim ***** válasza:
15%
Hármat vállaltam a csok és egyebek miatt. Ami jár, az jár.
2021. ápr. 23. 13:16
 16/40 anonim ***** válasza:
39%
Ha nyernék a lottón, 5öt vállalnék, egy nagy farmon élnénk, és jól éreznénk magunkat. Azért ennyit, mert ha van pénzem, miért ne. Most sok a meló, néha sajnos az egy gyerekemtől is kikészülök.
2021. ápr. 23. 13:21
 17/40 anonim ***** válasza:
27%
Ha visszamehetnék az időben nem lenne gyerekem! Ha csóró lennék, ha gazdag!
2021. ápr. 23. 13:23
 18/40 anonim ***** válasza:
74%
Egy babam van,mar nagyon szeretnek ujra terhes lenni. Igazabol harmat szeretnenk,de mivel nem tudom,milyen az elet egynel tobb babaval,igy siman lehet masodik utan leallunk. De mondom,jelenleg 3 van tervben. Aztan lesz, ami lesz.
2021. ápr. 23. 13:44
 19/40 anonim ***** válasza:
49%

2.

Van már egy fiunk, probléma mentes terhességgel.

Most 17hetes varandós vagyok, ez a terhesség egy pokol. Nem bírna ki a testem még egy ilyen megpróbáltatast úgy érzem...

Emellett mi 5en vagyunk tesók. Tudom milyen szar, ha csak a kisebbekkel foglalkozik anya, mert ők igénylik jobban, rám mev sosincs ideje.

Kettőt szeretnénk, de ők szeretetet, figyelmet megkapnak annyit, amennyit csak tudok nekik, remélem annyit, amennyire szükségük lesz.

Illetve az is szempont, hogy férjem igen sokat dolgozik. Ha majd visszamegyek dolgozni, valószínű én hordom majd a gyerekeket oviba, suliba, szakkörre ide oda. 2gyerekkel is komoly logisztika lesz érzem, nem hogy több gyerekkel

2021. ápr. 23. 13:45
 20/40 anonim ***** válasza:
27%

Kettőt, maximum hármat, de akkor már babysitterrel.

Egy van és nem leszek többet terhes, ha a béranyát ki tudnám fizetni akkor biztosan lenne még egy.

2021. ápr. 23. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!