Minimum kettőt. Nekem ugyan van 2 tesóm, de nálam sokkal idősebbek. Mintha egykeként nőttem volna fel. Nagyon szar volt.
2021. ápr. 23. 13:50
22/40 anonim válasza:
Tényleg ennyi embernek vannak szövegértelmezési problémái?
A kérdés nem az, hogy jelen helyzetedben hány gyereket akarsz, hanem hogyha anyagilag nem lennének határaid (tehát iszonyatosan gazdag lennél és mindenre lenne lehetőséged) AKKOR mennyit vállalnál. Ezt tényleg ennyire nehéz értelmezni? :D
2021. ápr. 23. 13:56
23/40 anonim válasza:
Amíg lány nem lesz. Most vagyok terhes a 4.el, úgy néz ki, hogy ő is fiú. Mint a meglévő 3. Itt megállunk, utoljára még megpróbálkoztunk, hátha kislány, de több nem lesz. Viszont ha korlátlan lenne pēnzem, akkor már más a helyzet.
2021. ápr. 23. 14:34
24/40 anonim válasza:
3-4 gyereket vállalnánk.
2021. ápr. 23. 14:41
25/40 anonim válasza:
Két gyerekünk van. Mindig azt mondtam, hogy ha nyernénk a lottón, 8-ig meg sem állnánk. Csakhogy a közelmúltban 2 ismerősömnek is sérülten született a 3. gyereke. Valahogy ezt intő jelnek veszem és már az ötös lottó sem győzne meg. Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy komplikációmentes terhességeim, szüléseim, egy egészséges kislányunk és egy szintén egészséges kisfiunk lehet. Nem merünk a férjemmel "hazárdírozni".
2021. ápr. 23. 14:43
26/40 anonim válasza:
Kettőt.
2021. ápr. 23. 14:53
27/40 anonim válasza:
" Amíg lány nem lesz "
Remélem nem lesz lány. Elég ilyet láttam már. Ha negvan az áhított nemü gyerek, akkor undorító kivételezés megy irányába.
2021. ápr. 23. 15:55
28/40 anonim válasza:
Pedig mindenkinek magán ügye, hogy kit szeret jobban. A többinek meg majd feldolgozza ezt ha felnő. Mindenki saját életének a kovácsa.
2021. ápr. 23. 16:05
29/40 anonim válasza:
A többi *
2021. ápr. 23. 16:05
30/40 anonim válasza:
"Pedig mindenkinek magán ügye, hogy kit szeret jobban. A többinek meg majd feldolgozza ezt ha felnő. "
Amint felnő a többi, le fogja szarni az olyan anyát, aki azért kivételezett az egyik tesóval, mert annak más van a lába között. Joga van az anyának jobban szeretni, de a gyereknek is elfordulni tőle. Aztán majd megdögölhet egyedül egy otthonban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!