Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy dolgot kellene mondanod...

Ha egy dolgot kellene mondanod, mi az, ami leginkább váratlanul ért, lesokkolt, mikor megszületett a babád?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 11:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Sürgősségi császárom volt. Az első felállás fájdalma lesokkolt. Nem gondoltam, hogy képes vagyok ilyen fájdalmat elviselni.
2021. ápr. 23. 12:18
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

A szülési fájdalom, olyan volt mintha késsel szaggatnák a beleimet.

A másik meg inkább vicces volt szerencsére, harmadik nap mindkét mellem akkorára duzzadt, mint a fejem.

Tudom ez kettő, de nem tudok dönteni.

2021. ápr. 23. 12:24
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

Hogy mennyire hasonlított már akkor az apukajara.

Másnap mikor oltoztettem át, csináltam róla egy képet ahogy mosolyog almaban, és megmutattam az apjának a képet elsírta magat hogy tényleg kikopott ő a kislánya😅

2021. ápr. 23. 12:25
 14/29 anonim ***** válasza:
61%
Mikor már véres és sebes volt a bimbóm és sírva szoptattam,akkor vették észre,hogy levan tapadva a nyelve így szépen felvágták neki
2021. ápr. 23. 12:29
 15/29 anonim ***** válasza:
79%

Elég sokmindenen.

Pl: 2800 grammra mérték 1 héttel szülés előtt, és 3860 gramm és 57 centivel született.

Milyen szőrös MINDNEHOL! a hata, a füle, a mellkasa, és óriási haja is volt. Hirtelen megkerdeztem kislany-e olyan nagy volt a haja.

3. Amikor leemeltek a muto asztalról a csávó a fejem fölé csapta a lábam. Na az lesokkolt hogy ott a lábam, és nem érzem 😏

2021. ápr. 23. 12:41
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
A tejbelövellés. Mindenki mesél a szülésről, hogy az mennyire fáj, meg a nemalvásról, a császárról stb. Arról senki egy büdös szót nem szólt, hogy milyen rohadt fájdalmas lesz, amikor hirtelen négyszeresére nő mindkét mellem és csurig lesz tejjel, ami hónapokig nonstop folyik majd belőle. A karomat alig bírtam megemelni, a hónaljamig be volt durranva mindenem, rohadtul fájt.
2021. ápr. 23. 12:56
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Az viselt meg, hogy eltört a kulcscsontja szülés közben. Hiába mondták, hogy ne aggódjak.
2021. ápr. 23. 13:10
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
Jaaa meg ami méginkább meglepett, talán ez viszi a pálmát: senki se szólt róla hogy szülés után minimum 3 napig fene depressziós leszek.
2021. ápr. 23. 13:10
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Csasz után sokkolt hogy kié az a láb az ágyam végébe 😁😁
2021. ápr. 23. 13:20
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
20as, az is jó volt :D de inkább ijesztő.
2021. ápr. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!