Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az a férfi, aki fiút akart,...

Az a férfi, aki fiút akart, de lánya lett, az jobban fogja szeretni a fiát, ha megszületik?

Figyelt kérdés
Nagyon fiút akart, fiúnevekben gondolkodott, de aztán lányunk lett. Szereti meg minden, de nem tud vele mit kezdeni. Nem tud vele játszani. Fürdeti, öltözteti, orvoshoz viszi, altatja, de nem tud vele mit kezdeni. Most várom a másodikat, eddig még nem derült ki a neme.
2021. ápr. 14. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom, nálunk most jön a harmadik kisfiú, a férjem fiúpárti volt, de azt mondta, hogy már lánynak jobban örült volna. :)
2021. ápr. 14. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Kiábrándító hogy tényleg van aki ilyen meg olyan párti...

Itt volt egy kérdés egyszer, ahol apu fiút akart de lány lett.

Elvolt vele de ennyi.

A 2.fiú lett, az anya itt írt kétségbeesetten, hogy a férje mindent a fiúra akar iratni, a lánynak semmit nem hagyva, és nem is foglalkozik a lánnyal mióta a fiú megvan.

2021. ápr. 14. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem annyira értem a kérdést. Van egy gyereketek, akit még fürdetni és öltöztetni, altatni kell, tehát gondolom még nem túl nagy. Ilyenkor még azért nem túl dominánsak a nemi szerepek, erre apa tényleg nem tud mit kezdeni vele? Mit szeretne vele játszani? Kislányom van, apával irtó jókat fociznak, kúsznak-másznak, birkóznak. Egy kicsi gyerek nem tudja hogy mik a fiús és lányos játékok, nekik ugyanúgy tetszik minden.
2021. ápr. 14. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az én férjem is fiút akart, az első az is lett. A második kislány. Hát le sem tudom írni, hogy milyen szerelem van apa és lánya között. Akármit szeretnénk a végén imádjuk azt aki jön. Egyébként egyet értek a harmadik válaszólóval. Azért az én férjem sem tudott nagyon mit kezdeni a gyerekekkel amikor még picik voltak. Most várjuk a 3. gyereket. Mindketten lányt szerettünk volna (főleg a férjem), és kisfiunk lesz. :)
2021. ápr. 15. 09:12
 5/5 Thomasy93 válasza:

Fiút akartam elsőnek, kislány lett, másodjára lányt akartunk hogy akkor legyen két kiscsaj, erre a második már fiú lett..

Mind a kettőt imádom, lányommal fodraszkodunk, kifesti a körmöm, szivárvány ponival játszunk 🤦🏻‍♂️.. fiammal szerelünk, autózok, labdázok..

De van hogy szerep csere van, lányom autozik velünk, vagy a fiam száll be a fodrászkodába stb..

Lényegtelen hogy fiú vagy lány, vagy ki mit szeretne, az lesz ami akar lenni A POCAKBAN, egy a fontos !!!

EGÉSZSÉGES LEGYEN !!!!!

aug. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!