Miért jó, hogy van gyereked?
Sokaknak természetes, hogy akarnak gyereket, de nem mindenkinek.
Miért jobb gyerekkel, mint gyerek nélkül?
Kérlek, írjatok kort is! (A sajátotokét és a gyerek/ek/ét) Köszi :)
32N
Nem maradt szinte semmire időm,semmi energiám,megváltozott a szülés után testem,és megutáltam a legtöbb ételt amiből rengeteget megettem a szülés alatt.
De semmi sem pótolja azt a leírhatatlan érzést amit a saját gyerekem mosolya ad.
Nem érdekelne többé,ha lenne szabad időm,mert akkor is a javarészét vele akarnám eltölteni.
Már nem hiszem,hogy az előző életem egy percig is kellene akkor is,ha könnyebb volt,lustalkodhattam,szabadabb voltam.
Nem tudom..jár egyfajta reformálódással az anyaság.
Köszi mindenkinek!
#21, neked milyen idős a gyereked? Tervezted, mindig is akartál gyereket?
Nekem még csak 2 éves.Őt terveztem,most terhes vagyok megint.Ő csak besikerült.
Hogy őszinte legyek a terhesség is csak egy nyűg,tényleg.Nekem legalábbis az előzőnél is pokol volt az első trimeszter.Végig hánytam,folyamatosan rosszul voltam,fogytam több mint 10 kilót,mielőtt ezek a tünetek megjöttek végtelenül türelmetlen és hisztis lettem.
Jött a második trimeszter az nem volt ennyire vészes,mintha mindent elvágtak volna.A harmadik megint nagyon bonyolult lett.Baba mozgást kellett egyre jobban figyelni,féltem hogy nem fordul be (nem is fordult be a szülőcsatornába..),egyre sűrűbben kellett azzal a hatalmas hassal a kórházig totyognom,vércukor terhelés (éhgyomorra tömény vizes cukrot kell inni),ultrahangon,ct..
Pajzsmirigy betegségem meg is maradt a terhességből sajnos,ezt életem végéig gyógyszerrel kell korrigálni.
De! Még mindig úgy érzem,hogy megérte.
Csak nagyon félek most,hogy megint jött a rosszul létem is.Nem tudom,hogy a fiammal is mi lesz,hiszen rá is oda kell figyelnem,el kell majd magyarázzam hogy mit fogok haza hozni a kórházból.Nem tudom más hogy csinálja,talán mivel ilyen kicsi némileg természetes lesz,hogy van egy másik baba is..
(21-23 válaszoló vagyok)
Én sem vagyok sokkal idősebb,22.De lehet,hogy én is egyedül fogok maradni,most hogy felmerült a második gyermek gyanúja.
Nem baj,megbírkózom vele.Ez van..
Kitartást neked,és sok boldogságot!
Miert ? Nem akar a baratod masodikat? 😰
Ne felj semmitol elobb utobb rendbe jon minden❤❤
Nem,nem akar.Köti az ebet a karóhoz,hogy csak egy kell neki.
Gondolt volna erre előbb..
Mindegy,én megtartom.Boldogulni fogok előbb vagy utóbb addig meg behúzom a vészféket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!