Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó, hogy van gyereked?

Miért jó, hogy van gyereked?

Figyelt kérdés

Sokaknak természetes, hogy akarnak gyereket, de nem mindenkinek.

Miért jobb gyerekkel, mint gyerek nélkül?

Kérlek, írjatok kort is! (A sajátotokét és a gyerek/ek/ét) Köszi :)

32N

#gyerekvállalás #akarsz gyereket
2021. ápr. 23. 05:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

Nem maradt szinte semmire időm,semmi energiám,megváltozott a szülés után testem,és megutáltam a legtöbb ételt amiből rengeteget megettem a szülés alatt.

De semmi sem pótolja azt a leírhatatlan érzést amit a saját gyerekem mosolya ad.

Nem érdekelne többé,ha lenne szabad időm,mert akkor is a javarészét vele akarnám eltölteni.

Már nem hiszem,hogy az előző életem egy percig is kellene akkor is,ha könnyebb volt,lustalkodhattam,szabadabb voltam.

Nem tudom..jár egyfajta reformálódással az anyaság.

2021. júl. 17. 19:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

#21, neked milyen idős a gyereked? Tervezted, mindig is akartál gyereket?

2021. júl. 18. 00:18
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

Nekem még csak 2 éves.Őt terveztem,most terhes vagyok megint.Ő csak besikerült.

Hogy őszinte legyek a terhesség is csak egy nyűg,tényleg.Nekem legalábbis az előzőnél is pokol volt az első trimeszter.Végig hánytam,folyamatosan rosszul voltam,fogytam több mint 10 kilót,mielőtt ezek a tünetek megjöttek végtelenül türelmetlen és hisztis lettem.

Jött a második trimeszter az nem volt ennyire vészes,mintha mindent elvágtak volna.A harmadik megint nagyon bonyolult lett.Baba mozgást kellett egyre jobban figyelni,féltem hogy nem fordul be (nem is fordult be a szülőcsatornába..),egyre sűrűbben kellett azzal a hatalmas hassal a kórházig totyognom,vércukor terhelés (éhgyomorra tömény vizes cukrot kell inni),ultrahangon,ct..

Pajzsmirigy betegségem meg is maradt a terhességből sajnos,ezt életem végéig gyógyszerrel kell korrigálni.

De! Még mindig úgy érzem,hogy megérte.

Csak nagyon félek most,hogy megint jött a rosszul létem is.Nem tudom,hogy a fiammal is mi lesz,hiszen rá is oda kell figyelnem,el kell majd magyarázzam hogy mit fogok haza hozni a kórházból.Nem tudom más hogy csinálja,talán mivel ilyen kicsi némileg természetes lesz,hogy van egy másik baba is..

2021. júl. 18. 06:36
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
21 eves vagyok meg csak, de tizeneves korom ota anyuka szerettem volna. Egyedul maradtam a kisfiammal de semmit nem csinalnek vissza. Nem tudom megmagyarazni azt az erzest mikor a kezembe fogom ot. Olyan mint amikor nagyon szerelmes vagy es a szerelmedre ranezel,es erzed a szivedben hogy nagyon boldog vagy... embert tudnek olni a kisfiamert❤
2021. júl. 18. 18:31
 25/29 anonim ***** válasza:
49%

(21-23 válaszoló vagyok)

Én sem vagyok sokkal idősebb,22.De lehet,hogy én is egyedül fogok maradni,most hogy felmerült a második gyermek gyanúja.

Nem baj,megbírkózom vele.Ez van..

Kitartást neked,és sok boldogságot!

2021. júl. 18. 19:31
 26/29 anonim ***** válasza:
70%

Miert ? Nem akar a baratod masodikat? 😰

Ne felj semmitol elobb utobb rendbe jon minden❤❤

2021. júl. 18. 19:52
 27/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem,nem akar.Köti az ebet a karóhoz,hogy csak egy kell neki.

Gondolt volna erre előbb..

Mindegy,én megtartom.Boldogulni fogok előbb vagy utóbb addig meg behúzom a vészféket.:)

2021. júl. 18. 20:54
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi ❤ fel a fejjel csak elore
2021. júl. 18. 20:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
En voltam egyedulallo anyuka 1.5evig, ultem az alberletben munkanelkulikent, bent aludt a 3eves es az 1eves es arra gondoltam hogy minden rendben van, ok mar itt vannak, egeszsegesek, a tobbi megoldodik. Es igy is lett. Nem mindenkinek ez elete csucspontja es en sem eletem legnagyobb eredmenyenek elem meg hogy gyerekeim vannak, de veluk abszolut kerekebb,vidamabb, tartalmasabb az eletem, eletunk. Tobb szeretet, tobb felelosseg, tobb moka, tobb cel es persze sok sok szivas es bosszankodas de egy ejszaka egy mellettem szuszogo kis gomboccal nekem feler barmivel amit nagyon szeretek.
2021. júl. 18. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!