Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó, hogy van gyereked?

Miért jó, hogy van gyereked?

Figyelt kérdés

Sokaknak természetes, hogy akarnak gyereket, de nem mindenkinek.

Miért jobb gyerekkel, mint gyerek nélkül?

Kérlek, írjatok kort is! (A sajátotokét és a gyerek/ek/ét) Köszi :)

32N

#gyerekvállalás #akarsz gyereket
2021. ápr. 23. 05:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán nem jó egy gyerek, csak egy hatalmas teher.
2021. ápr. 23. 12:36
 12/29 anonim ***** válasza:
30%

Haha, egyből tudtam, hogy jön a sok önigazoló hablaty duma, nem is tévedtem.

Őszintén szánom azokat az embereket, akiknek az a legnagyobb öröm az életében, hogy egy gyerek ránéz és azt mondja anya...Hátborzongató, hogy mennyire igénytelenek egyesek....A férjem szerelme, na, az már valami. Az nem olyan, mint egy gyerek, aki automatikusan szeret, sokszor még akkor is, ha undorító módon bánsz vele. Persze így a legkönnyebb szeretetet vásárolni, szülni kell egy kölyköt...

2021. ápr. 23. 20:52
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
Jaj 12es,akkor menj és szeretgesd a férjed,míg nem szeretgeti más. Nem kellesz te ide.🙄
2021. ápr. 23. 23:32
 14/29 anonim ***** válasza:
57%
Haha, 12-es válasz a legnagyobb önigazolás mind közül, de semmi gond... tudod, eleve ha valaki semmiképp, de SEMMIKÉPP nem akar gyereket, aztán valahogy mégis a Gyerekvállalás topikban nyitogatja a kerdéseket és írja le 100x is, hogy de jó, hogy nincs gyereke... nem átlátszó ám egyáltalán 🤣
2021. ápr. 24. 08:48
 15/29 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg, nekem is elég a férjem szeretete, nem kell ide egy kis kolonc a nyakunkra.. 30n
2021. ápr. 24. 09:23
 16/29 anonim ***** válasza:
64%
Akkor mit keresel ebben a kategóriában és miért nézegeted ezeket a kérdéseket? Tán csak nem önigazolást keresel? Nem kötelező senkinek se gyereket vállalnia, mindenkinek meglehetnek a maguk céljai és örömei az életben, de hadd ne szóld már le azokat, akik örülnek a saját(!) gyerekeiknek egy olyan kérdés alatt, ami kifejezetten őket célozta meg. Legyen már ennyi tartás benned, hogy legalább itt nem próbálod magad mentegetni, könyörgöm, tiszta szánalom ahogy viselkedsz (viselkedtek, nem tudom, hogy ugyanaz vagy-e, mint a korábbi válaszoló).
2021. ápr. 24. 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a 12es aki privatot írogat... Nektek is?
2021. ápr. 24. 10:13
 18/29 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nem írogat hál istennek. Gyökerekkel nem tárgyalok😂😂
2021. ápr. 24. 10:56
 19/29 anonim ***** válasza:
27%
17es, igen írt nekem is, hogy jelentett 😂😂 amúgy válasz a kedves privátban írogatónak :rá érsz! 13as vagyok.
2021. ápr. 24. 12:32
 20/29 anonim ***** válasza:
55%
#15 majd elmulik:)
2021. jún. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!