Hogyan hozhatnám meg a kedvét a gyerekvállaláshoz?
A mást boldoggá tenni nincs kedve, az te vagy? Te lennél a más?
Ez elég meredek kijelentés, erre mit reagáltál?
Vannak gyerekeim, de őszintén nem tudom, mi a pozitív oldala!
Az évek alatt egy sem jött szembe velem amiért megéri!
Hagyd békén, válj el és keress mást, ne akard tönkretenni az életét!
Sehogy ne győzködj! Nincs értelme. Ha nem akar, akkor nem akar. Csak a kifogásokat keresi, mert neked nem meri elmondani, hogy nem akar gyereket. A gyerekvállalás nem egy visszafordítható folyamat. Visszafordíthatatlan. Hiába sorakoztatsz fel érveket, hogy de hát milyen jó, amikor a gyerek felkel és odabújik hozzád, meg lehet villogni a facebookon meg instán, hogy milyen jólnevelt, okos, ügyes és szép gyerekeitek vannak, ha őt ez nem érdekli és nem akarja. Beszélhetsz a jó oldalról, ha hidegen hagyja.
Amúgy csak szólok:
A gyerekvállalásban sokkal több a rossz, a gond, a baj, mint a jó. Vannak, akiknél 100 000 000 rossz dolog eltörpül egyetlen jó dolog miatt, de ez csak azoknál "működik", akik szívből akartak gyereket, és nem azért, mert kell, meg azért, mert az asszony rábeszélte meg válással fenyegette.
#16 vagy más megközelítésből: aki hazudott nekem és átvert, azt természetes, hogy otthagyom.
Mert számomra nyilvánvaló, hogy (ha egészségi akadálya nincs) akarok gyereket. Ha ő az elején megmondja, hogy nem akar, akkor el se kezdődik a kapcsolat. Ha azt hazudja, hogy ő is, akkor átvert engem.
Szánalmas idióta te vagy, aki egy téged átverő ember mellett holtod napjáig kitartanál.
16-os!
Életem párjával közösek a céljaink!
Ha nem, akkor nem ő életem párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!