Hogy segítsek a páromnak hogy ne féljen a gyerekvállalástól?
Nő vagy férfi a párod?
Erőltetni semmiképp se erőltesd, várj, vagy ülj le és mond el hogy te már most szeretnél gyereket, ha ő nem akar, akkor ne húzzátok egymás idejét.
Leülni, megkérdezni miért nem, addig el nem engedni amíg nem fejti ki rendesen. Olyan időpontot válassz, ahonnan nem tud meglépni, hogy jajj munka, jajj anyukám, jajj ezazamaz. Lehet, hogy olyan választ kapsz amit nem szeretnél hallani.
Ja és mivel jogod van őszintének lenni, ne erőltesd, de nagyon nyíltqn jelentsd ki, hogy még idén babát szeretnél és szokjon kicsit hozzá, vagy legyen őszinte veled, mert neked ebből eleged van. Mert gondolom eleged van.
Nekem is volt ilyen kamus párom, hét évet rabolt az életemből, amíg meg nem untam rá a -majd egyszer akarok tőled gyereket, de csakis tőled, senki mástól- dumáját. (Meg egyebeket) Amióta szakítottunk nekem férjem lett és végre teherbe estem, ő meg egy nála tíz évvel idősebb gyermektelen nővel van, és nem úgy néz ki, hogy akar bármikor is gyereket.
Szóval a helyedben elkezdenék a pároddal komolyan elbeszélgetni a terveiről, és ha továbbra is csak a kamu dumáját nyomja, inkább szakíts vele, mert tuti hazudik arról, hogy gyereket akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!