Baromira félek a gyerekvállalástól, hova fordulhatok segítségért?
Nem gondolom, hogy segítségre szorulsz. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne vállalj. Nem kötelező.
Értem, hogy a párodnak is szeretnél valamilyen szinten megfelelni, de azért ez sem fekete és fehér. Azért vannak fokozatok ott is, hogy akar gyereket. Simán lehet olyan párod, aki végül is nem zárkózik el a gyerekvállalás elől, de annyira nem is ragaszkodik hozzá. Légy vele őszinte, ne árulj zsákbamacskát. Mondd el, hogy nem szeretnék gyereket és ez lehet, hogy nem fog változni.
Egyébként én is így vagyok ezzel. Párom nagyszerű apa lenne, látom, ahogy kezeli a környezetünkben levő gyerekeket. De én mondtam neki, hogy több dolog miatt én nem szeretnék. Elfogadta, azóta sincs gyerekünk. Én 30 vagyok, ő 38. Szóval te még fiatal is vagy, hogy erre ennyire rágörcsölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!