Van itt olyan anyuka, aki GYES alatt kitanulta a műkörmös szakmát?
Figyelt kérdés
És ha igen, érdemes volt? Bevált? Lehet kicsi mellett otthon csinálni? Kiváltottátok a vállalkozóit? (Csak okj-s vizsgával lehet kiváltani, de az egy vagyon). Köszönöm, ha valaki válaszol.2010. aug. 22. 00:22
1/4 anonim 

válasza:

Ha van is mind munkanélküli, annyian vannak már...
Vagy a sok ragasztótól már megbolondultak..
2/4 anonim 

válasza:

Egyik ismerősöm ezt tanulta és nem hiszem, hogy vissza kell mennie dolgozni az eredeti szakmájában, mert műkörmösként kész műalkotásokat csinál. Országos versenyeken indul stb.
Neki nagyon bejött.
3/4 anonim 

válasza:

Én is megcsináltam,de ez apénzről szólt,mert nem sokat tanítottak meg.Az alapanyagok egy vagyonba kerülnek.Vállalkozóit nem mertem kiváltani,max.majd másodállásba.Van még mit tanulnom,ha lesz pénzem,kell majd órákat vennem még,mert ez kispiskóta amit tanitottak.Csak már annyian vannak!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. aug. 22. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!