Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki GYES alatt kitanulta a műkörmös szakmát?

Figyelt kérdés
És ha igen, érdemes volt? Bevált? Lehet kicsi mellett otthon csinálni? Kiváltottátok a vállalkozóit? (Csak okj-s vizsgával lehet kiváltani, de az egy vagyon). Köszönöm, ha valaki válaszol.
2010. aug. 22. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Ha van is mind munkanélküli, annyian vannak már...

Vagy a sok ragasztótól már megbolondultak..

2010. aug. 22. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Egyik ismerősöm ezt tanulta és nem hiszem, hogy vissza kell mennie dolgozni az eredeti szakmájában, mert műkörmösként kész műalkotásokat csinál. Országos versenyeken indul stb.

Neki nagyon bejött.

2010. aug. 22. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is megcsináltam,de ez apénzről szólt,mert nem sokat tanítottak meg.Az alapanyagok egy vagyonba kerülnek.Vállalkozóit nem mertem kiváltani,max.majd másodállásba.Van még mit tanulnom,ha lesz pénzem,kell majd órákat vennem még,mert ez kispiskóta amit tanitottak.Csak már annyian vannak!
2010. aug. 22. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. aug. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!