Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok mostanában sürgősségi...

Voltatok mostanában sürgősségin a gyereketekkel, vagy kórházban? Mi történt?

Figyelt kérdés
Nagyon tudtok idegeskedni, vagy könnyen veszitek a dolgokat? nem aggódjátok túl?
2021. ápr. 19. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem ijedtem meg, de mindenképpen el kellett vinni orvoshoz. Megvolt a gyanú, hogy lenyelt egy gombelemet. Hálisten nem találtak semmit.
2021. ápr. 19. 15:58
 12/15 A kérdező kommentje:

utolsó, mennyi idős a gyermeked? szerencsére akkor nem nyelte le.

Hogyan tudják ezt megnézni?

2021. ápr. 19. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen, kovid miatt nagyon lázas volt januárban, amit alig lehetett csillapítani, fent állt a kiszáradás veszélye. Szépen javult, amíg ott voltunk. A környezet szörnyű volt, de az orvosi/ápolói ellátás profi.
2021. ápr. 19. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Múlt hétvégén voltunk benn, rotavírus miatt. Először én voltam oda, láz, hányás, hasmenés. Majd mikor nagyjából kievickéltem belőle, kislányom elkapta. Lázas volt, hasmenése, és 1x hányt, ekkor vittük be az ügyeletre. Vettek vért, amin az látszott, hogy sok folyadékot és iont vesztett, ilyen pici babák nagyon hamar kiszáradnak. Kapott infúziót, egy éjszakát töltöttünk benn, és haza is engedtek. Jól viselem az ilyen dolgokat, magam is egészségügyi dolgozó vagyok. Persze sajnáltam ahogy böködték, de tudtam, hogy ez most szükséges, és hogy nem lesz semmi baj. Rosszabbul viseltem a körülményeket, kb a rendszerváltás óta omladoznak a falak abban a kórházban :/
2021. ápr. 19. 19:06
 15/15 A kérdező kommentje:
4/ óvodában történt? Borda is törött? szegény, nagyon megüthette magát. jobbulást!
2021. ápr. 20. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!