Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esős, havas időben...

Ebben az esős, havas időben Ti kimentek az 1 év körüli gyereketekkel?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 10:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Muszáj a nagyobb testvér miatt
63 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Megmondom őszintén hogy én nem viszem ilyenkor ki. Tegnap nem voltunk,szerintem ma sem megyünk sehova. Tudom minden nap kéne a levegő,ha többre nem is egy 20percre,de esik nagyon. Több idő az öltözés,és elázni sem akarok. 14 hónapos,itthon már stabilan jár,de overálba nem jön,ezért én még babakocsival szoktam vinni. Most úgy vagyok vele,hogy dehogy tologatom az esőbe szegényt. Itthon elszaladgál meg játszunk stb.
2021. febr. 10. 10:50
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk extra nyűgös, ha egész nap bent vagyunk. Nagy szívás kimenni is, de nagyobb bent maradni. 11,5 hónapos, már stabilan megy, így kimegyünk a kertbe, dobálunk a kutyáknak labdát.
2021. febr. 10. 11:04
 3/26 anonim ***** válasza:
78%

Igen ki, minden nap, ha esik ha fúj. Van egy kb 10m2 teraszunk, ha csapadékos az idő akkor ott jatszik kb 2 órát.

Muszaj kivinnem, mert ordít, annyira megszokta, meg ha nem viszem ki, akkor este lecsapni se tudom. Nem fárad el ittbenn.

2021. febr. 10. 11:16
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Muszáj a legnagyobbért elmenni az oviba, úgyhogy a napi 1 óra a kicsiknek, fél a nagynak kötelező jelleggel megvan.
2021. febr. 10. 11:16
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem, hideg van, szél és esik. Maradunk bent. Majd kiszellőztetek délutàn alaposan.
2021. febr. 10. 11:22
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Én is szellőztetek csak. Az enyém idebent is elfárad estére, könnyen elalszik.
2021. febr. 10. 11:29
 7/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem megyünk ki, hát szakad az eső. Örülök, hogy bentmaradhatok :D
2021. febr. 10. 11:41
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Mi voltunk kint 20 percet, de nem ömlött az eső, csak csendesen esett. Kavicsokat gyűjt, nézi a Csurgó eresz csatornát, pocsolyázik...

Illetve nekünk is van fedett terasz, ahol van kisháza, ott tud játszani.

De pl tegnap nem voltunk kint.

2021. febr. 10. 11:44
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Mindennap megyünk, akármilyen idő van. A kutya nem sétáltatja meg magát :D
2021. febr. 10. 11:45
 10/26 anonim ***** válasza:
5%

Fedett terasz az hol számít kivitelnek? Sehol.

Ha számít, akkor a szellőztetés is.

2021. febr. 10. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!