Ebben az esős, havas időben Ti kimentek az 1 év körüli gyereketekkel?
10es!
Egy olyan terasz, ahol csak egy tető van, tehát fedett, az neked mi? 🤣🤣🤣 megnézném a mi teraszunkon hogy éreznéd magad egy pólóba... mert az csak olyan mint egy szellőztetés...
Én alapból ki szoktam menni esőben is de most tele van minden pocsolyaval, és a babám egyből gazol bele kacagva, ezért tegnap/ma kihagyjuk.
Hát nem mondom hogy könnyű vele így, estére kicsit bezsong... 16 hónapos.
10
Nem egy erkélyről van szó 🙃
Egyébként egész jó az is levegőzni ilyen pocsék időben.
Nálunk a fedett terasz 35 nm...
Minicsúszdával
Gerendábafúrt hintával..
Egyébként rendesen is kivittem
2 hét múlva lesz 1 éves.
Nagyobb tesó is van, de nem miatta, őt is vittem sétára legalább, amikor épp nem szakad az eső..
11, fedett = véd a csapadéktól amire a kérdés vonatkozott.... Azaz a kérdésben felvázolt időjárási körülmény nem érinti a gyereket, ha csak ott tartózkodik. Nem kell rá pl: esőruha, gumicsizma. Nem lesz sáros, vizes.
Hol ugyanez ez azzal, ha ténylegesen kiviszed?
15 ne legyél már ilyen.
Ha kimész a levegőre nem az a lényeg, hogy jól elázzál, hanem az, hogy friss levegőt szívsz.
Fedett terasz: a tetején van egy tető, oldalfalak nincsenek, magyarul nem ázol meg, de tudsz levegőzni.
Ahogy előttem is írták, egy nagyobb fedett teraszon a hőmérséklet közel azonos a kintivel, maximum nincs akkora szél és nem ázol meg, de szívod a friss levegőt...
Még engem is felszokott frissíteni, ha csak oda kimegyunk és lököm a hintaban a lányomat.
Ha egészséges mindenki, akkor csendes esőben kimegyünk (már ha nem várható hogy rövid időn belül eláll - ha várható, inkább megvárjuk). Viharos szélben, felhőszakadásban ha nem muszáj, nem.
A max. a fedett teraszra válasz nekem is a nemmel egyenlő. Fedett terasz alatt nem esik, tehát nem viszi ki az esőben. ;)
"egy nagyobb fedett teraszon a hőmérséklet közel azonos a kintivel, maximum nincs akkora szél és nem ázol meg, de szívod a friss levegőt..."
De nem az volt a kérdés, hogy kiviszed-e "azonos hőmérsékletben olyan helyre ahol nem esik", hanem hogy esőben kiviszed-e... 🙈 (nem, nem a 15-ös vagyok). Nem ugyanaz.
Miért állítana meg valakit egy kis párás hűvös levegő? Tökéletes a levegőzéshez. A szakadó eső kevésbé, mázlista teraszosok ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!