Voltatok mostanában sürgősségin a gyereketekkel, vagy kórházban? Mi történt?
Fél éve voltunk a balesetin, mert megcsúszott a 8 éves fiam és beleütötte az orrát a ping-pong asztal szélébe és eltört. Helyre kellett rakni. Én általában higgadt vagyok, de ekkor megijedtem. Nem pánikoltam, csak megijedtem. Ott kellett ülnünk 2 és fél órát, mert a doktor úr, kávézgatott meg evett. Csak mi voltunk a váróban, mert már késő délután volt. Amikor bementünk, megnézték az orrát, majd a doki mondta, hogy helyre kell rakni. A fiam végig ordított, és szégyen-nem szégyen, de elsírtam magam.
Ennyi volt.
Két napja voltunk, leesett a mászókáról, eltört a karja, bordája is.
Kedvesek voltak soron kívül behívták, nem kellett várni.
Én igaz tiszta ideg voltak, a gyerek is sírt. De gyorsan túlesett a vizsgálatokon. Ott akkor kapott fájdalom csillapítót és jutalmul mert ügyes volt matricát, nyalókát. Így mire vége lett mosolygott. Én meg minden színben játszottam az idegtől
Szolnoki kórház
mennyi idősek a gyermekeitek?
jobbulást mindenkinek!
Én tényleges nehéz helyzeteket túlzott nyugalommal és éles látással gyakorlatiassággal viselem , ellenben állandóan szorongok semmiségeken.
A férjem nem aggódik az élet dolgain, azonban ha a fiunk beteg vagy kórházban volt de bárminemű vészhelyzet esetén kiborul döntésképtelen pánikba esik és inkább csak hátráltat mert őt is nyugtatni kell vagy veszekszik h csináljak valamit, de annyira hogy ki kell küldenem mert semmit nem lehet tőle csinalni
Kiegészítjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!