A gyakori kérdéseken bizonyos kérdésekre mert van sokszor az a válasz 18 év feletti gyerekek esetében hogy nagykorú?
Hát bocs, nekem röhejes volt, hogy én már külön éltem a szüleimtől (oké, én idősebb voltam nála pár évvel, de 19 évesen is már külön éltem), akkor mentem haza, amikor akartam, mint ahogy az összes többi csoporttársunk is, mindenki élte a saját életét, még az is, aki a szüleivel lakott, mert már felnőttszámba vették őket is otthon, ezt az egy lányt leszamitva, akit amikor hívtunk valahova, nem jöhetett, mert büntetésben volt. Egyszerűen egy 18-19 éves már jobb esetben nem ott tart az életben, hogy nevelni kelljen. Azt korábban kellett volna, felnőtt embert már nem lehet megnevelni. Egy ennyi időre meg normális helyeken ugyanazok a szabályok vonatkoznak otthon, mint a többi felnőttre.
De mondok jobbat. 20 évesen már saját gyerekem volt. Szép lett volna, ha emellett még mindig a szüleim engedélyét kérem, ha valamit csinálni szeretnék. Tudom, nem ez a szokványos, kevesen szülnek ilyen fiatalon, de ilyen is van, és miért ne lehetne? Dolgoztam előtte, eltartottam magam 18 éves koromtól kezdve, utána saját döntésem volt, hogy még tanulni szeretnék. Egyikhez sem kértem a szüleim engedélyét.
Abortuszra a 16 évest se kényszeríthetik a szülei.
De hogy lenne már a 21 éves "tinianya"? Teenager=tizenéves. Ki 20 felett van az már se nem gyerek se nem tizenéves.
Nagyanyáink szinte mind 23 éves koruk előtt férjhez mentek és gyereket szültek, aki 25 évesen nem volt férjnél már vénlánynak számított. Szerinted akkor mindenki gyerekként ment férjhez?
Te hány éves vagy? Kezdem azt hinni, hogy egy unatkozó 12 évessel beszélgetünk, aki berágott, mert a 18 éves tesójának többmindent megengednek a szülei, mint neki.
Ha még mégis elmúltál már 22 akkor ezek szerint te 20-22 évesen otthon laktál a szüleiidel, és mindenhez engedélyt kértél, mint valami kisiskolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!