A gyakori kérdéseken bizonyos kérdésekre mert van sokszor az a válasz 18 év feletti gyerekek esetében hogy nagykorú?
Na jó, elolvastam a többit. Költöznek a szülők az egyetemista gyerekkel??? Mi van??? Felügyelő tanár egyetemen? Ezt mégis hogy? Látszik, hogy életedben nem jártál egyetemen.
18 évesen kisgyerek? Juj.
a hajamat kiteptem volna, ha anyamek velem akartak volna koltozni pestre, amikor elkerultem egyetembe sopronbol.
ok meg kirohogtek volna, ha megkerem oket, hogy koltozzenek oda velem.
Egyetemen felnőttek vannak.
Aztán, én pl a Veszprémi Egyetemre jártam, vagy hat különböző épület, nem is pont egymás mellett, többezer diák, órák totál összevissza, hol reggel nyolckor kezdődik a nap, hol délben, a vége ugyanúgy, ráadásul az előadásokra nem is kötelező bejárni, a szemináriumokon tartották ezt számon, ahol előadásokat kellett nekünk tartanunk.
Ebédlőbe szintén akkor mész, amikor akarsz/ráérsz (én speciel az öt év alatt egyszer voltam, saját -városomban jártam egyetemre, nem is tudtam, hogy van ebédlő, amíg a barátnőm fel nem világosított.
Egyik évfolyamtársamnak (se alattam, se felettem, plusz a vagon ismerősnek más szakokról) se költöztek a szülei, se nem vezettek órákat. Ekkora hülyeséget még nem is hallottam.
"nem mintha Magyarországon Budapesten kívül lenne igazi város"
Bakker.
“ vagy nem tudják megoldani hogy órákat vezessenek oda vissza a gyerekért”
Már vonatra sem ülhet egyedül az a “gyerek”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!