Miért válaszolnak a gyakori kérdéseken mindig olyan bunkón a gyerekeknek?
"Egy 16-17 éves kisgyerek nyilván csak játsza a kapcsolatot meg hogy ők mennyire egy pár de nem veszik komolyan"
Ez mondjuk ebben a formában nem igaz, egy 16-17 éves már nem gyerek.
Manapság már 13-14 évesen szexelnek a fiatalok, a törvényt is nem véletlen módosították olyan módon, hogy egy 12 éves büntetlenül szexelhet egy 17,9 évessel.
A másik hogy egy kamu kérdésre mégis milyen válaszok érkezzenek?
"Egy 16-17 éves kisgyerek nyilván csak játsza a kapcsolatot meg hogy ők mennyire egy pár de nem veszik komolyan."
Ez nekem is szemet szúrt.
"Az hogy Magyarországon 10 évben egyszer előfordul olyan hogy 13-14 évesek szexuális kapcsolatot létesítenek még nem jelenti hogy ez..."
Nem tudom, hogy te az ország melyik részén elsz, de jó lehet az a környék, mert ez sajnos nem így van, ahogy te látod.
Az érdemi kérdésedet pedig, amire válaszolhatnék, nem találtam.
azért, mert borzasztóan lezüllött az oldal.
a válaszadók nagy része vagy sötét a témához és/vagy kötekedni, okoskodni akar.
most írtam ki egy normális kérdést, de már jött egy h-lye, aki megállapított, h kamu.
érdekes, h az itteni "zsenik" bezzeg a nehezebb informatikai vagy fordítási kérdésekre már nem tudnak érdemi választ adni.
"Egy 16-17 éves kisgyerek nyilván csak játsza a kapcsolatot meg hogy ők mennyire egy pár de nem veszik komolyan."
Aki randizni akar, igenis vegye komolyan, hogy a másik ember nem játékszer, nem szabad kihasznalni őt, nem szabad visszaelni az erzelmeivel. Ha a gyk-s válaszok ebbe az irányba tolják az ilyen kerdezoket, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!