Miért szólnak be itt gyik-on a helyesírásért?
Ahelyett hogy a kérdésre válaszolnának elkezdenek
kötözködni provokoláni a helyesírás miatt a nyelvtan
Nácik
Figyelt kérdés
A nyelvtan nácik állandóan provokálnak támadnak kötözködnek a helyesírásom miatt , egyébként elmondom a ellenzéki politikusok sem tudnak helyesen írni pedig ők politikusok.
Mert ha valaki kimerészkedik a nyilvánosságra, akkor vállalja azt, hogyha megszólják a tapló helyesírása miatt. Mert a helyesírás egy mérték, aki nem tud helyesen írni, az valószínűleg olvasatlan, műveletlen, egybites agyú, akinek kár itt kérdéseket feltenni, mert nem fogja érteni a válaszokat. Ha te ilyen vagy, annak nem más az oka, hanem te magad, ezért kár okolni másokat. S ha ebbe belekeverted az ellenzéki politikusokat is, az azt mutatja hogy az eddig felsorolt degenerált tulajdonságod mellé még fideszes is vagy, s ez az emberek legalja.
2020. júl. 25. 08:21
2/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye csak már régen jártam iskolába honnan tudjam már hogy mit hogyan kell írni.
Ki estem a gyakorlatból.
2020. júl. 25. 08:24
3/15 belapus válasza:
Gondolom ( remélem ), a "Ki estem a gyakorlatból" szándékos volt.
Nálam ez az egyik, ami kiveri a biztosítékot.
Az baj, ha a legalapvetőbb dolgokkal sincs valaki tisztában.Az valóban sok mindent elárul az emberről, ahogy az első válaszban is olvasható.
2020. júl. 25. 09:32
4/15 anonim válasza:
nyilvánosság elé? ez egy névtelen oldal, hadd merjem már kicsit elengedni magam, és nem úgy írni mint egy doktori esszében. Köszönöm.
2020. júl. 25. 11:26
5/15 anonim válasza:
Azért aközött is van különbség, hogy valaki "nem úgy ír, mint egy doktori esszében", meg ha valaki két szót nem képes érthetően leírni. A legtöbb ember már nem most járt iskolába, mégsem felejtett el írni.
2020. júl. 25. 11:31
6/15 anonim válasza:
amíg érthető addig nincs vele baj én ezt mondom.
2020. júl. 25. 18:49
7/15 anonim válasza:
Pont az ilyenekkel van baj mint te. Osszák az észt, közben helyesen írni nem tudnak, de még annyi eszük sincs, hogy bekapcsolják a helyesírás ellenőrzést. Tudod, ami aláhúzza ha elcseszed 😀.
2020. júl. 26. 06:02
8/15 anonim válasza:
Én? annyira nem írtam helytelenül szerintem.
2020. júl. 26. 09:08
9/15 anonim válasza:
Mer bántsa a szemüket
2020. júl. 26. 18:31
10/15 anonim válasza:
1. Mert sokszor annyira rossz a helyesírás (illetve mellette a központozás és a megfogalmazás), hogy konkrétan érthetetlen a kérdés.
2. Mert bántja a szememet.
3. Mert alapvető igényesség lenne a helyesírás (én sem tudok minden helyesírási szabályt, de ha valamiben bizonytalan vagyok, akkor külön rákeresek a problémára, illetve bekapcsolom a helyesírás ellenőrzést (bár néha az is megbízhatatlan)).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!