Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megbántam hogy válaszoltam...

Megbántam hogy válaszoltam egy vallas temaban foltett kerdesre, mert ugy erzem az az en szemelyes hitem es most kitettem szabad predanak. Lehet törölni valahogy?

Figyelt kérdés
Amugy is szenvedek, maganeleti valsagban vagyok, parkapcsolatot akartam valakivel, letiltott, teljesen egyedul maradtam es nem tudok kimenni de nem tudok mit kezdeni magammal, ledegradalva es erotlennek erzem magam. Azon kivul, hogy panaszkodok, mit lehet ilyenkor tenni? Legyszi ne irjatok, hogy csak csinaljak valamit, mert pont ez a problema, hogy nem megy, mert le vagyok sulytva es elfaradtam. Inkabb kuldjetek vmi jo verset vagy valami egyszeru weblinket amit ilyenkor lehet olvasni, legyszi ne hosszut. Ha lehet
márc. 6. 10:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%
Jesszus... Hány éves vagy?
márc. 6. 10:46
 2/15 anonim válasza:
81%
Problémamegoldásról hallottál már? Amikor nem mások mondják meg mi a helyes, hanem te aknázod ki magadból?
márc. 6. 10:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Na valaki kuldjon linket akkor problemamegoldasrol Wikihow how to solve a problem, legyszi
márc. 6. 10:52
 4/15 anonim válasza:
100%

A mentális egészség kategóriába kellett volna ezt kiírni.

Amúgy egy választ minden további nélkül törölnek a modik. Csak egy egész kérdést (mármint amit te írsz ki esetleg) nem törölnek.

márc. 6. 10:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Nekem csak annyi lett volna a kerdesem, hogy valaszt el lehet-e tavolitani

Igen/Nem

márc. 6. 10:57
 6/15 anonim válasza:
100%

5

Olvasd el a 4-es válasz "Amúgy egy választ..." kezdetű mondatát kérlek.

márc. 6. 11:01
 7/15 A kérdező kommentje:
En nem tudok moderatornak irni, egyetlen remenyem, hogy mar nem olvassa el senki, mert utolsonak irtam mar elotte csomo mindenki irt es amugy is regen kerdezte
márc. 6. 11:06
 8/15 anonim válasza:
100%

info@gyakorikerdesek.hu

Ide írsz, belelinkeled a kérdést és a válaszod sorszámát és kéred, hogy töröljék. Ennyit meg tudsz tenni?

márc. 6. 11:11
 9/15 A kérdező kommentje:
kosz
márc. 6. 11:18
 10/15 anonim válasza:
* belinkeled
márc. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!