Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megbántam hogy válaszoltam...

Megbántam hogy válaszoltam egy vallas temaban foltett kerdesre, mert ugy erzem az az en szemelyes hitem es most kitettem szabad predanak. Lehet törölni valahogy?

Figyelt kérdés
Amugy is szenvedek, maganeleti valsagban vagyok, parkapcsolatot akartam valakivel, letiltott, teljesen egyedul maradtam es nem tudok kimenni de nem tudok mit kezdeni magammal, ledegradalva es erotlennek erzem magam. Azon kivul, hogy panaszkodok, mit lehet ilyenkor tenni? Legyszi ne irjatok, hogy csak csinaljak valamit, mert pont ez a problema, hogy nem megy, mert le vagyok sulytva es elfaradtam. Inkabb kuldjetek vmi jo verset vagy valami egyszeru weblinket amit ilyenkor lehet olvasni, legyszi ne hosszut. Ha lehet
márc. 6. 10:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Faj a hatam
márc. 6. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Első lépés: tanulj meg írni és olvasni. Szemlátomást ez nem fog könnyen menni.
márc. 6. 18:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem nagyon értem de azert koszi
tegnapelőtt 10:33
 14/15 anonim válasza:
Miért írtad, hogy fáj a hátad?
tegnapelőtt 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Mit ittál?
ma 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!