Vélemények a sharenting nevű jelenségről?
Pont ma vesztem össze vele megint. Pont ezt kérdésedet mutattam hogy magára ismer? Csak röhögött.
Megmondtam neki hogy a sharentinggel olyan mint egy lázadó 12 éves. Amúgy egy 41 éves nöstény. Lehet az lenne a legjobb ha nem süllyedek le a szintjére. Ennek a következménye azt lett hogy a hozzatartozóktól kikaptam hogy miket mondok neki... Nem normális ennek a felfogása. Nem érdemes ignorálni mert a rokonom felesége. (sajnos) Teljes bizar hatást kelt ez a nő amióta ismerem.
Még továbbra is eszembe jutott pár dolog. Ugye van, hogy meztelenül mutogatja a szülő a kölyköt. Kérdem én. Milyen reakciója lenne a szülőnek, ha a gyerek ugyan ezt csinálná vele? Már említettem, hogy bikinis kihívó képeket is láttam. A tegnapi vita után a nőstény letörölt mondja "úgy fog innentől kezdve osztani, hogy én nem látom"
A nagy kérdésem, ha már a gyerekeknek látszik az intim részük, akkor a szülő miért nem meri magát ugyan így posztolni? Ja mert munkahelyen leszólják. Könnyebb a másikat megalázni képekkel, mint saját magukat. Undorítóak a mai szülők. Az ultrahangot is mutogatják nyilvánosan. Meg hogy mekkora a belük kit érdekel? Ha meg megjön a kölyök a név magasság kilót kiírják a bemutatkozó részhez.
Nem is értem az ilyen embereket.. 🤷♀️ Vérlázító..
Köszönöm a választ!
Ismét van újabb megosztandó sztorim. Az a nő sharentingol örökösen ismét a lányáról képet. Egészségügyi gondja volt a rokonomnak, és fél 12kor nem feküdtek le a gyerkőcök, hanem elmentek a rokonomért, mert akkor végzett a kórházba.
Ez a buta nőstény lefotózta a lányát meg a rokonomat, ahol össze vannak bújva. Ez miért tartozik a nyilvánosság elé? Egy szeretet úgy gondolom, hogy nem lenne szabad publikusan a nagy világ képébe nyomni.
Na de, amit ez a nő a posztjában írt. Nekem eléggé röhejes. Mintha egy március 15.ei pontokat megszerkesztett volna idiótizmus módra. Semmi köze sincs a képhez sztem. Így szól.
Hogy miért osztom meg ezt? Mert úgy gondolom örök,igazi értéke ennek van.❤️ "1 .Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy a pengő cimbalom. 2. És ha prófétálni is tudok, ha minden titkot ismerek is, és minden bölcsességnek birtokában vagyok, és ha teljes hitem van is, úgyhogy hegyeket mozdíthatok el, szeretet pedig nincs bennem: semmi vagyok. Mt 17,20 3. És ha szétosztom az egész vagyonomat, és testem tűzhalálra szánom, szeretet pedig nincs bennem: semmi hasznom abból. 4 .A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. 5 .Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. 6. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. 7. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. 8. A szeretet soha el nem múlik. De legyen bár prófétálás: el fog töröltetni; legyen nyelveken szólás: meg fog szűnni; legyen ismeret: el fog töröltetni. 9. Mert töredékes az ismeretünk, és töredékes a prófétálásunk. 10. Amikor pedig eljön a tökéletes, eltöröltetik a töredékes. 11. Amikor gyermek voltam, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek; amikor pedig férfivá lettem, elhagytam a gyermeki dolgokat. 12. Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert Isten. 4Móz 12,8; 1Jn 3,2 13. Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet."
Eléggé gáz sztem. Értelmezhetetlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!