Vélemények a sharenting nevű jelenségről?
Én nem posztolok, akinek a kaleta ügy nem volt elég, hogy felnyissa a szemét, annak semmi se lesz az. És ő azért kapott ekkora média visszhangot, mert politikus, a "sima pedofilok" egész sokáig el tudnak lenni anélkül, hogy bárkit is érdekelne mit csinálnak.
A másik, a legtöbb ember már attól heves tiltakozásba kezd, hogy egy közös képet csak úgy feltöltsenek róla, mert nem úgy néz ki rajta, ahogy neki tetszik, nem megfelelő a szög, nincs hozzá kedve, stb. De ha ez a gyerekről készül, valahogy teljesen elfelejtik, hogy neki is lehetnek később ellenérzései, amikről egyelőre véleményt se tud formálni.
Szerintem jó dolog, hogy lehet képeket készíteni, és megörökíteni családi pillanatokat, de ezeket nem szabad a nagyérdemű arcába tolni. Ha a gyerek 18 évesen még mindig büszkén vállalja a pelenkás valagát a neten, akkor majd feltölti, én meg elrakom a képet a nyugdíjas éveimre, hogy legyen min nosztalgiázni.
Köszönöm szépen a választ!
Irritáló nő lehet. Tényleg nem ártana vigyáznia, én ilyen képeket biztosan nem osztottam volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!