Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokszor "remegtek" a gyermekei...

Sokszor "remegtek" a gyermekeitekért?

Figyelt kérdés

Nem tudom nálam ez normális kategóriába sorolható-e még?!

Van, hogy ha nem tudok elaludni, sokszor buta dolgokon gondolkodok. Megfullad, kútba esik stb. Napközben a fél szemem igyekszem rajtuk tartani (hárman vannak, a legnagyobb 6 és fél éves). De ha leesik vmi, vagy nagyot sikítanak a gyomrom görcsbe ugrik, hogy mi történt. Sokszor azt veszem észre, hogy nyugalmi állapotban is szorítom a fogam. Meddig normális ez? Nem akarok rájuk telepedni, de ha bajuk esne....:(( Ti ezt hogyan élitek meg? Vagy nagyobb gyerekek szülei, csökkenni fog ez az érzés? Alapjában nem vagyok egy 'jaj, elestél, hol fáj, gyere anyuci meggyógyítja' , de belül meg stresszelek folyamatosan.

2010. aug. 21. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
"amitől félsz az be is következik" Kicsit lazíts! A gyerekek nagyon ügyesek és sokmindent kibirnak, csak mi felnőttek nem vagyunk annyira rugalmasak.
2010. aug. 21. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Én pont tegnap este gondolkodtam ilyen butaságokon.Nekem is volt egy ilyen időszak,amikor tanult/megtanult járni.Minden csattanásra úgy ugrottam,és úgy dobogott a szívem...

De már stabilan jár és így múlik.Persze így is féltem,de nem olyan görcsösen.Üdv!

2010. aug. 21. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már túlmegy a normális féltésen,lehet h el kéne járnod vmi stresszoldó foglalkozásra,pl jógázni.Az én legnagyobb gyerekem 8 éves-négyen vannak-,de azt hiszem,csak a "szokásos" módon féltem őket,megtanultam,h melyik visítás jelent tényleg bajt-az esetek 99,5%-ban csak játszanak:)).Így tényleg az lesz,h egyrészt a negatív gondolatokkal bevonzhatod a bajt,másrészt nagyon rájuk fogsz telepedni,pedig a legnagyobb gyereked lassan iskolás lesz,amikor már eléggé lazítani kell a "pórázon".Nehéz,hogyne lenne az,én éppen ma döbbentem meg azon,h a párom a nagyfiút küldte le kenyérért,mondtam,h jaj,kicsi még hozzá,de aztán meggyőzött.És tényleg,ügyesen,baj nélkül megoldotta.(Nagyvárosban lakunk,zárt lépcsőház,10 emeletes lakótelepi házak,szóval nem egy nyugis falu,ahol nincs is forgalom.)És olyan büszke volt magára!:))
2010. aug. 21. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Olvasva a soraitokat elgondolkodtam. Igen egy kis pihi rámférne:-) Lehet az is "gond" volt, hogy ugye a nyári szünetben itthon vannak. Jön az ovi talán csökken a nyomás. Köszönöm válaszaitokat!

Ha van másnak is tapasztalata szívesen veszem!

2010. aug. 21. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!