Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvállalnád ilyen pici baba...

Elvállalnád ilyen pici baba mellett a munkát?

Figyelt kérdés
Jövő hónapba 6 hónapos lesz a lányom. Tavaly terhességem elején megszünt a munkahelyem ahová be se voltam jelentve. Nyáron páromat kirugták a munkahelyéről. Felhalmozódtak a tartozásaink. Év végén talált végre egy munkahelyet, vállal túlórákat is. Én kapom a családit meg a gyes t. Tartozások terén még nem értük utol magunkat. Van egy hely ahova felvennének dolgozni, csak hétvégén és 6 órába, addig a párom vigyázna a babára. Viszont ki van akadva és nem akarja h elmennyek dolgozni mert még nagyon pici a baba. Én se jó kedvemből csinálnám. De a pénz az kell, de lelkiismeret furdalásom lenne, ha elmennék hétvégente dolgozni. Ti mit csinálnátok?
2021. ápr. 10. 08:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, akkor döntsd el. Én nem másznék bele ebbe a kiszolgáltatott, brjódoló viszonyba, de sokan jól érzik benne magukat.
2021. ápr. 10. 12:52
 22/27 petra.kathleen ***** válasza:
100%
Miért, az nem zavarja, hogy a hét többi napján meg te "vigyázol" a babára? Nem is értem...
2021. ápr. 10. 14:46
 23/27 anonim ***** válasza:
20%
Nem mennék, amikor egy éves, beadnám bölcsibe és keresnék részmunkaidős munkát.
2021. ápr. 10. 15:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék ,simán heti 2 nap . hétvégén.
2021. ápr. 10. 15:18
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp mennék, én is mentem 8 hónapos volt a lányom és nem csak hétvégén hanem teljes munkaidőben, olyan ajánlat jött amit nem lehetett visszautasítani.
2021. ápr. 10. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
legtöbb országban a szülési szabadság kevesebb mint 1 év, van ahol csak 3 hónap
2021. ápr. 10. 20:55
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos mennék a helyedben!

2×6 óra nem sok(néha egy bevásárlás is lehet simán 3 óra)

Semmi baja nem lesz a gyereknek!

2021. ápr. 11. 09:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!