Kislányos anyukák, hogyan szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves de ilyen még sosem fordult elő, azért kérdezek.Amíg mosdóban voltam a kislányom is elvégezte a nagydolgát a pelusba, de úgy hogy a köldöktől a háta közepéig minden kakás volt.Megtörölgettem popsitörlővel, óvatosan nehogy beletöröljem a produktumot, vinni akartam lezuhanyoztatni, ekkor picit széthúztam a szeméremajkát és láttam hogy a hüvelyben is van kaka (biztos nem én töröltem bele, mert nagyon figyeltem), lezuhanyoztattam azonnal, szerintem ki is jött, de bánt a dolog, tudok még valamit csinálni, bekenni, törölni (nem tudom) hogy ne legyen belöle gond?
Köszönöm előre is a válaszokat!
#Széklet, fertőzés
2021. ápr. 7. 15:43
1/6 anonim válasza:
Először is nyugodj meg, várhatod a következő hasonló esetet.
2/6 anonim válasza:
Nincs mit tenni ha hígabb a kaka,megesik. Szerencsére a hüvely jól öntisztul, ha nem hagyod benne,nem hiszem,hogy gond lenne. De amugy meg lehet kezelni.
3/6 anonim válasza:
Nálunk előfordult többször, legutóbb 10 perce... Amennyire tudom kitakarítom, de nekem megfigyelésem hogy pelenkazas után ha maradt benne valami, az kifolyik hamar. Probléma sosem volt eddig, lekopogom.
4/6 anonim válasza:
1 éves és ez az első eset? 😄 Lesz még ne aggódj, szépen ki lehet törölni, amennyit tudsz, a maradék öntisztul. 😊 (4 lányom van)
5/6 anonim válasza:
1 éves? Na akkor eddig nem vetted észre, de biztos, hogy már előfordult. Tisztítsd ki amennyire lehet.
6/6 anonim válasza:
3 lanyom van, ez picibaba koruk ota elofordult, meglepo h nalatok nem. Teljesen jol ki lehet torolni, ha megis bmi benn maradna, hamar kifolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!